Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha így fizetünk a kapcsolatba?
Barátommal ha elmegyünk valahova kirándulni 1naposra , ő állja a benzint mivel ő kocsijával megyünk én meg fizessen xy helyen (ahová épp megyünk) mindent ,kaját jegyet stb
Ő meg semmit mindent én, az ilyen 1napos kirándulásokon
Fel éve vagyunk együtt
Ő dolgozik ,én meg egyetemen tanulok
Ja, közben 5. kommentből kiderült, hogy pont te nem tartod normális megoldásnak.
Nézd, én nem mennék bele olyanba, hogy a másik csak beleteszi a seggét az autómba, meg ráadásul a helyszínen is mindent én fizessek, de ez én vagyok. Nem is szálltak rám soha gold diggerek. :-)))
De te úgy élsz ahogy akarsz, ha ahhoz megtalálod a megfelelő párodat.
9.es 50-60kmekre megyünk csak,
És én több tízezret hagyok ott
12-re:
Mondjuk, ha a nyitóban ezt leírtad volna......
Hát akkor osszátok el másképp a költséget. Mondjuk fizeted a felét a helyszíni költségnek. A benzin 100-120 km-re 8 liter körül van, kb. 3200 Ft, tehát jóval kevesebb, mint a helyszíni költség.
Amúgy mitől ilyen sok a helyszíni költség? Étterembe jártok ebédelni kiránduláskor? Nálunk a kirándulás általában azt jelentette, hogy elmentünk erdőbe, mezőre kirándulni és vittünk szendvicset és vizet. Helyszíni költség: nulla forint. Esetleg, ha egy várat megnéztünk, ami belépőjegyes volt, akkor az.
Hát figyelj, mindenkinek más számít normálisnak.. Szerintem úgy lenne fer, ha benzint feleznétek vagy állná ő, a többit meg mindenki fizeti magának. Ez a minimum.
Ami nálatok van az igen elgondolkodtató. Főleg, hogy még tanulsz.
Beszéltetek már erről egyébként?
"Most te kiakarod használni. Gratulálok.
Ha nem tűnt volna fel, pont fordítva van. Egy dolgozó férfi húzza le a diák barátnőjét. Szánalmas!
Hahaha... Igen nem olvastam át figyelmesen mielőtt elküldtem, de gyanítom érted mit írtam.
Csak, hogy megnyugtassalak *felezni szoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!