Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyaként mi lenne a reakciód?
Megtudnád, hogy a már egyetemista fiad, anno gimnazista korában együtt volt a tanárnőjével.
És erről a párod tudott, sőt segítette is a fiatokat, pénzt adott neki, elvitt téged wellnessezni, hogy addig nálatok legyenek, orvosi igazolást szerzett a fúnak,...
Én csak apaként tudom elképzelni a dolgot, szerepcserével.
Asszonynak megköszönném a wellnesst, a fiamnak meg hatalmas pacsiiiiii
Hát így utólag már mégis mit tudnék erre mondani? A fiam az még hagyján, ő gondolom nagyon büszke magára, hogy "levarrta" a tanárnénit, még ha szerintem ez rettenetesen kellemetlen is, de a férjem igazán szégyellhetné magát. A minimum, hogy beavat és nem a hátam mögött akciózik, de az is elítélendő szerintem, hogy ilyen mértékben támogatta a fia és egy tanár illegális (és teljes mértékben elítélendő) kapcsolatát. Az egy dolog, ha nem szól bele és inkább félrenéz, de hogy még konrkétan terepet is biztosít a dologhoz, hát az nekem egyszerűen nem férne bele. Főleg nem így, hogy trükközött és megvezetett engem is.
Nyilván így utólag már mindegy, a férjemmel jól összevesznék, de ennyi, a fiamnak meg nem is mondanék semmit. De azért rettenetesen csalódnék, igazából mindkettejükben.
Egészségére.
Jó kis emlék lesz neki egész életére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!