Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az érzékenyebb lelkűek elmenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzékenyebb lelkűek elmennétek a párotokért???

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mit tennétek?

Múlthét szombaton a nyakamnak esett a proszttraumás boderline élettársam. Én elzavartam, letiltottam mindenhol. Kedden rokonja telefonjáról könyörgött, hogy visszaakar jönni. Akkor még bírtam, nem engedtem.

Tegnap este óta alig bírok nélküle létezni.

Felhívtam ma. Azt mondta, hogy ő nekem akar jót és nem jön vissza, hiába szeret és ne is hívjam, mert úgy neki is könnyebb.

Én ma a fejembe vettem, hogy elmegyek hozzá.

Szerintetek jól teszem, ha felülök a vonatra és ott termek?

Köszönöm szépen!

2021. máj. 15. 17:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Menj. Aztán majd a következő fojtogatást nem itt olvassuk, hanem a hírek közt.
2021. máj. 15. 18:30
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem! Zárd ki az érzelmeid ebből a döntésből! Tiszta fejjel mit tennél?
2021. máj. 15. 18:37
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

Azt nem írta, hogy ő a nő! Valamiért arra asszociálok, hogy a borderline beteg a nő.

Mindenesetre ne, semmiképp ne keresd fel, bár láthatólag már kellőképpen bemanipulált. Az, hogy mondta, jobb lesz neked nélküle, színtiszta manipuláció.

Bármit írunk úgyis méssz a magad feje után és pofára esel.

2021. máj. 15. 18:37
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem!
2021. máj. 15. 18:41
 15/20 anonim válasza:
95%
Elég rossz ötlet lenne..
2021. máj. 15. 18:49
 16/20 anonim ***** válasza:
14%
Menj! Egyszer élünk! Úgy is halál a vége, addig meg hagy menjen a show.
2021. máj. 15. 18:50
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg jobb, ha nem mész. Az is lehet, hogy játszmázik, játszik az érzéseiddel. Volt egy barátom, akivel szakítás után hasonló csiki-csuki ment, hogy egyszer ő akart visszajönni, aztán meg, amikor belementem volna az újra találkozásba, úgy tett, hogy ő nem akarja, és ez ment pár hétig oda-vissza. Eleve hazudozott, így könnyebb volt elengedni a dolgot, nekem erre a játszmázásra nem volt szükségem.
2021. máj. 15. 19:42
 18/20 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, picit nézz magadba is azért...

Kiemelted, hogy ő poszttraumás és borderline, ezzel rátéve az összes felelősséget, hiszen "ő egy bolond ember". Pedig ugyanolyan labilis vagy te is.

Múlt szombaton még egyértelműen elzavartad, holnap már ülnél a vonatra, hogy újra láthasd. Ennyire nem bírod elengedni?

Félre ne érts, olyat én sem bocsátanék meg, ha valaki a torkomnak esne, de nem is ülnék egy hét után a vonatra, hogy újra vele lehessek.

Igen, neki is jobb, ha nem vagy vele, és neked is. Neked azért, mert nem mész tönkre egy olyan kapcsolatban, ahol nem tudod, mikor kapod a következő bántalmazást, és mennyire sérülsz meg, esetleg megöl-e. Neki pedig azért jobb, mert ha a szakítást tényleg komolyan gondolod, akkor nem táplálsz benne hamis reményeket. Ő egy labilis ember, elhagyási traumákkal küzd, és hullámvasútszerű érzelmeket él meg folyamatosan. Igen is, azzal még mélyebbre taszítod, ha te is erősítesz ezen a hullámvasút-dolgon, és egyszer kidobod, utána meg visszamész hozzá.

2021. máj. 15. 21:58
 19/20 peca1000 ***** válasza:
100%
Ha el akarsz patkolni, hajrá!
2021. máj. 15. 23:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Remek dolog, ha rossz pillantában kapod el, gygóyszerezetlenül, lehet csak kicsit szurkál meg.
2021. máj. 16. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!