Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehetséges hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges hogy a feleségem és a haverom barátnője összeverekedtek?

Figyelt kérdés

A feleségem munka után itthon volt, a haverom barátnője jött át (ezt a szomszédtól tudom) zsemlemorzsáért. Amikor hazaértem a feleségem tiszta hiszti volt, és sántított, de láttam rajta hogy máshól is fáj neki valami. Ő csak annyit mondott hogy a combját beütötte valahova. De ez nem nagyon hihető, és otthon csak a haverom barátnőjével találkozott.

Szerintetek?

Akinek kérdése van légyszi ne offoljon, írjatok privit. Köszi

2021. máj. 14. 20:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%
Ja, a falut meg a kamerát nem láttam. (Előző)
2021. máj. 15. 06:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Az miért nem opció, hogy leülteted, és rákérdezel? "Kati, ne nézz hülyének, látom, hogy fáj mindened. Megvert valaki? Miért nem mered elmondani?"

Amúgy elég esélyes, hogy ha tényleg a haver nője volt, akkor a haverod miatt ment a cickaharc. Másban nem volt fura mostanában? Nem titkolózik? Nincs gyanús jele, hogy félrelép vele?

2021. máj. 15. 07:36
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a szomszéd nincs az ablakba 0-24bem. Erre nem alapoznék
2021. máj. 15. 11:26
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Érdekel a sztori. Bármi lehet mögötre, pl. régi nézeteltérés rendezése, stb. A berendezési tárgyak épek? Tudna verekedni a feleséged?
2021. máj. 15. 16:57
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem furák ezek a történetek, már sokszor találkoztam itt kisértetiesen hasonló történetekkel...
2021. máj. 15. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!