Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeverekedtem egy lánnyal. Ezután mit mondjak Neki?
17 éves lány vagyok és egyáltalán nem vagyok heves természetű, sőt, ridegség, érzelemmentesség és józan gondolkodás jellemez.
Erre ma összeverekedtem a gimnázium előtt egy lánnyal, aki azzal a fiúval volt, akivel egy picit bonyolult a kapcsolatunk... Vagyis annyi a történet, hogy a családjaink generációk óta jóban vannak, nekem Ő (volt) a legjobb barátom, 15 éves korom óta elengednek Vele bárhová, legyen szó fesztiválról, külföldi útról, vagy buliról. Aztán a nyarat együtt töltöttük leginkább külföldön és ott kicsit összegabalyodtunk, nekem Ő volt az első. Utána még ősszel is kavargattunk, de megbeszéltük, hogy a barátságunk többet ér. Erre elutaztunk decemberben 3 hétre nyaralni, Ő is jött és ott újra...
Most pedig beállít a hidegháború közöttünk. És eddig jól bírtam, mindig szerveztem magamnak társaságot, hogy ne legyek egyedül és ne gondolkozzak, erre ma megjelent azzal a kis ribivel és nem is gondolkoztam, de a kávémat reflexből a csaj hajába öntöttem, amit nem vett jó néven. A többit kitalálhatjátok...
Ez nekem nagyon ciki, legszívesebben ki sem lépnék többet a szobámból. Eddig elhitettem a sráccal, hogy nem érdekel, most meg hülyét csináltam magamból előtte és a fél iskola előtt.
De nincsenek is együtt! Vagyis Nekem azt mondja most mindenki, hogy nincs semmi közöttük.
És nem, nem csak ezért ribi. Hanem azért, mert úgy cserélgeti a fiúkat, mint más a fehérneműt, különböző szórakozóhelyek wc-jében orálozik, legutóbb mentőt kellett hozzá hívni, annyira sokat ivott. Szóval az ilyenek miatt is gondolja mindenki ribinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!