Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet még menteni a kapcsolatot, ha a férjem egy hisztis p*csa, én pedig egy hárpia vagyok?
9 éve vagyunk együtt, az utóbbi 2 év nem úgy alakul, ahogy szeretnénk. Többször leültünk átbeszélni a gondokat, ideig-óráig működik, de aztán minden kezdődik előröl.
Ő játssza a hercegnőt, egy igazi hisztis p*csa, mindenen megsértődik, mindenen duzzog, én meg belefásultam az ő lelkét tötöjgetni, én vagyok a nő, nekem kellene gyengébbnek lennem, erre nálunk lassan ő "menstruál". Tudom, hogy hárpia vagyok és "elnyomom", mert nem ugrok minden hisztijére és basáskodok felette, de belefáradtam, hogy mindig nekem kell a nadrágot hordani, hogy egy nyamvadt csavart nem tud meghúzni, ha elmegy boltba, onnan is telefonál, hogy melyik tejet hozza, képtelen egy önálló döntést hozni. Igazából ez egy ördögi kör és nem voltunk ilyenek. Én már gyakorlatilag ott tartok, hogy nem is érzem magam nőnek, csak egy nemtelen élőlények, aminek az élet minden területén helyt kell állnia és egy pillanatra sem fáradhat el vagy lankadhat a figyelme.
Van még esély, hogy újra építsünk mindent? Ti honnan kezdenétek?
Ha te egy hárpia vagy, ő meg egy hisztis p*csa, akkor bizonyára a legrosszabbat hozzátok ki egymásból, és kölcsönösen romboljátok le egymás önbizalmát. Biztos ez kell?
#10. "Tőlem várta hogy segítsek neki, de nagyon jól emlékszem, amikor bármit is csináltam, minden szrba belekötött pusztán passzióból. Érteni nagyon nem értett hozzá, de okoskodni azt tudott."
Olyan, mintha ezeket a sorokat az exemről írtad volna, és képzeld, ő férfi. Szóval nem tipikusan női dolog ez, inkább személyiségtípus kérdése. Sőt, a végén már hasonlót éltem meg, mint a kérdező. Ám nem is az volt a bajom, hogy sok segítséget igényelt tőlem, hanem az, hogy amikor megadtam neki, tuti belekötött mindenbe, és okoskodott. Ha valaki ennyire nagyon okos és szuper, az tényleg ne is várja el a segítséget...
Egyébként ha valaki tutyimutyi, semmihez sem ért, arra előbb-utóbb nem tud felnézni a párja. Ekkor elromlik a kapcsolat. Ezt Dr. Csernus Imre is megírta.
2 éve született gyerekünk és azóta áll fenn helyzet...
Akkor innen kell indulni. Mi változott még ebben az időben? Hogyan éltétek meg ezt az időszakot? Sok ok lehet például néhány ötlet :
1. Nem bírja a családos élet terheit besokallt
2. Elkényelmesedett mert gondolja gyerek melett már lehorgonyoztál
3.a gyerektől megváltozott személyiségetek és egyszerűen nem vagytok már kompatibilisek
Mintha minket írtál volna le :D ő is folyton duzzog és mindennel kapcsolatban a hozzánemértés jótékony védelmező erőtere veszi körbe...
Mi lassan 20 éve vagyunk együtt, az elején is látszott, hogy ő ilyen, és nem változott semmiben sem. Ha nem lenne gyerek, gondolkodás nélkül lelépnék és neked is ezt tudom tanácsolni, ez egy igazi vérszívó.
Na, jöhetnek a de akkor miért vállaltál vele gyereket jellegű kérdések. A válaszom: csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!