Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiakkal is ilyen nehéz, vagy tényleg én vagyok a hárpia?
Kiemelném, hogy én is el voltam kényeztetve, soha nem kellett semmilyen házimunkát végeznem, nem tanítottak meg arra, hogyan legyek jó háziasszony.
Fél éve költöztünk össze a párommal, de egyszerűen botrányos a hozzállása a dolgokhoz. Ezerszer megkérem olyan apróságokra, amiknek alapvetőnek kellene lenniük, de képtelen megjegyezni. Például:
- legyszi ha nem is mosogatod el magad után az zsíros-ragacsos edényeidet, ne b*szd be a mosogatóba, hanem engedj bele meleg vizet és tedd a mosogató mellé
- légyszi ha véletlenül te teregetsz, ne csak rádobáld a szárítóra a cuccokat, hanem rázd ki és rendezd el szépen, mert ha gyűrötten szárad meg, soha a büdös életben nem vasalom ki
- légyszi ha zuhanyzol, fogat mosol stb. öblítsd ki magad után a kádat és a csapot, mert ha rászárad a tusfürdő/sampon/fogkrém, takarításnál 3 órán keresztül súrolhatom
- légyszi ha a macskák kiszórták az almot, sörpörj össze, vagy legalább húzz egy nyomorult papucsot, mert mezítlábasan rátapad a talpadra az alom és széthordod a lakásban
Ilyesmikről lenne szó, és tényleg nem szeretnék sárkány lenni, szívesen megcsinálnék mindent egyedül, HA LENNE IDŐM MINDENRE. Felfoghatatlan számomra, hogy ilyen egyszerű apróságokat nem lehet betartani, hogy megkönnyítsük egymás dolgát. Ha pedig megjegyzem, akkor én vagyok a hisztis...
Nem gondolom, hogy ezek nagy kérések lennének, elég alap az összes.
Amúgy jól értem, hogy te csinálsz kb. minden házimunkát és ő meg csak néha besegít és csak annyira próbálnád rávenni, hogy ne nehezítse meg a dolgod, ne csináljon plusz munkát neked?
Nem mindenki ilyen, csak aki tahó, lusta disznó. Meg akinek hagyják.
Már eleve az nem fer, hogy egyedül te csinálod a házimunkát. Ő is ott èl, kutya kötelessége kivenni a rèszèt.
Azèrt se vigyáz a rendre, mert nem tudja mi munka azt összehozni, ès mennyivel könnyebb, ha figyel azokra a dolgokra amiket kèrtèl. Nem becsüli, mert sosem dolgozott meg èrte. Ezen lenne ideje változtatni. Felváltva csináljátok a házimunkát.
Ha nem tetszik neki, akkor lehet vissza anyucihoz. Ne hagyd magad cselèddè minősíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!