Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerrel lehet egy ilyen srácot visszahódítani?
18F/18L
Első szerelme vagyok neki elsőnek vitt fel magukhoz előttem nem volt 2hétnél tovább tartó kapcsolata mert nem érezte jól magát azokkal a lányokkal hogy ő komoly kapcsolatba kezdjen velük...Olyan életem volt mellette mint egy kis hercegnőnek nagyon imádott/imád engem... bár elbasztam (nem hazudtam neki és nem csaltam) de adott még egy esélyt hátha megváltozok de a dolgok kicsit megváltoztak az utolsó hétben ... megváltozott köztünk minden a jogsit megszerezte és éjjel nappal a haverokkal volt ami nem is zavart engem csak már annyira túlzásba vitte hogy időt nem is nagyon fordított rám.. tudom ilyenkor egy fiúnak a jogsi nagy öröm az életében meg a nyári szünet utolsó hete van ... lassan 1 hete szakítottam vele a haverjai mindennap rám írnak de ő szeret engem csak megvan bolondulva meg nem olyan tipus aki nők után fut :S
idővel szerintetek megfogja bánni és fogok neki hiányozni?
Vagy hadjak neki egy kis időt úgyis elkezdődik megint a suli nem lesz annyit a haverokkal meg ilyenek és én lépjek vagy hagyjam az egészet inkább?
Nem tudok mást elképzelni magam mellett mert érzem hogy ő az igazi és tudom hogy szeret mert megmondta nekem mikor összevesztünk hogy nemfog belőlem hamar kiszeretni...
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!