Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeledünk a szakításhoz? Ti mit tennétek?
Barátnőmmel lassan 2 éve együtt vagyunk és már szeptember óta együtt lakunk.
Kb november végétől kezdve elég ritkán szexelünk.
Előtte heti 3-4 volt, majd ez lecsökkent heti 1re 2020 decemberben.
Mindketten elég stresszesek voltunk és vagyunk a mai napig. Én egy nehéz mérnöki szakra járok és mellette időnként dolgozom, barátnőm egy kifejezetten egyszerű szakra, de mellette teljes állásban dolgozik.
Plusz vannak családi problémák mindkettőnk oldaláról.
A lényeg, hogy mindketten stresszesek vagyunk, kicsit szorongunk és elfáradunk.
----------------------------------------------------
Ezért az elején normálisnak tűnt, hogy kevesebbet szexelünk hiszen nekem sincs kedvem sokszor este hozzá és nálam is volt hogy a sok felelősség miatt inkább nyűgnek éltem meg mert másra kellett volna fókuszálnom vagy éppen teljesen lemerűltem már mire eljutottunk a dologhoz.
Ezt barátnőm is elmondta, hogy hasonlóan érez sokszor.
Kb itt már sokszor volt, hogy lassan indultunk neki, de barátnőmnek fájt a szex, mert nem akarta igazán és ezért mindig ez után extra lassan kellett neki indulnunk.
Innentől eltüntek a sponták szexek.
(Még mindig december január környékény járunk)
Ez után elkezdtünk beszélgetni a dologról és elmondtam neki, hogy úgy érzem mintha legjobb barátja és lakótársa lennék, akivel összebújik és csókolózik.
Ezt nem cáfolta meg, kicsit ő is így érzett, de azt mondta hogy csak a stressz és fáradtság miatt van így.
Későbbiekben volt, hogy 3 héten át nem szexeltunk.
Jelenleg 4 hétnél járunk.
(Igaz, most 0-24ben a számítógép előtt tanulok, de ez így sem normális)
Ettől függetlenűl minden más téren szinte tökéletes a kapcsolat és nem érzem, hogy kevésbé vonzódna felé. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok és sokszor előjön, hogy milyen jól nézek ki.
Plusz érzelmileg is nagyon jó a kapcsolat.
A megcsalás részéről meg szinte lehetetlen, mert home officeos így szinten mindig együtt vagyunk, még a boltba is együtt megyünk.
Előtte facebookozik, instázik stb... Konkrétan az én telefonomról posztol insta képeket, mert Iphone 11 prom van, jobb a kamerája és elmondása szerint jobb erről posztolni, így folyton be vagyok jelentkezve.
Időnként facebookra is tőlem jelentkezik be stb...
Nyílván nem nézem meg a beszélgetéseit, de ha bármit is akarna rejteni, akkor nem így viselkedne.
Ez meg fog javulni, amikor kevésbé leszünk leterhelve?
Mit gondoltok a kapcsolatról?
A szex nem minden, de ez már elég furcsa és nem tűnik normálisnak.
Veresd ki vele a gyíkot, és Te pedig nyald el!
És a fele megoldódik!
Közeledünk a szakításhoz? Ti mit tennétek?
Szerintem szakítanék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!