Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van sapka, nincs sapka. Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van sapka, nincs sapka. Ha bemutatom az uj párom a gyereknek azért szakítunk, ha nem, akkor meg azért. Hogy lehet ebből jól kijönni?

Figyelt kérdés

Azt akarja, avassam be a családi életembe.

Úgy, hogy azt sem tudja, mi az hogy gyerek. Kikészülne, rámennénk.

De ha nem mutatom be, akkor szerinte ez nem komoly kapcsolat abszolut.

Ami miatt megint szakításesélyes a dolog.

Mindenképpen csak bőgés lehet a vége? Ezt így fogadjam el és nézzem végig tehetetlenül?

2021. máj. 13. 18:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
35%
22-es csapdája
2021. máj. 13. 20:59
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, hogy tudtad ezt elodázni egy évig. A pasinak igaza van, ez így nem komoly kapcsolat. Eséylt se adsz neki, hogy megismerje a gyereked.
2021. máj. 13. 21:00
 23/34 A kérdező kommentje:

Valójában az a baja, hogy nem vagyunk eleget együtt, mert így ugye két külön életet viszek.

Azaz valojaban csak azért akarja ezt, hogy többet velem lehessen.

Talán neki is ez valahol kenyszerhelyzet.

Nekem meg amugy a bizalmam sem olyan szintű amilyennek lennie kellene..

2021. máj. 13. 21:47
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Most nem tökmindegy, hogy miért szakít veled?

Bemutatod a gyereknek, aztán ennyi. Ha téged el tud viselni, egy kisgyerek meg se kottyan neki.

2021. máj. 13. 21:50
 25/34 A kérdező kommentje:

De most miért avassam be? Hogy legyen egy új szobanövenyem?

Nem is látom hogy azon kívul hogy különben hamarabb szakítunk, mi motiváljon engem erre?

Ha ugyis szakitunk ha nem mutatom be meg ugyis ha bemutatom. Akkor minek mutassam be egyaltalan. Minek kavarjam az eletembe hogy majd aztán picsogjak a papucsán is mint emlék?

2021. máj. 13. 21:55
 26/34 anonim ***** válasza:
76%
Tehát te szexkapcsolatot akarsz, ő meg normál kapcsolatra vágyik? Esetleg erről érdemes lenne beszélnetek...
2021. máj. 13. 22:00
 27/34 A kérdező kommentje:

Nincs szexkapcsolatra opcio.

Ez nem olyan erzelemmentes semmi ahol mukodne. Es en olyat nem is akarok.

2021. máj. 13. 22:22
 28/34 anonim ***** válasza:
91%
Te egyáltalán nem tudod, hogy mit akarsz. Neked semmi se jó. Akkor szakíts te a pasival, és legalább túlvagy az egészen. Utána meg jó lesz neked egyedül. Nem mindenkinek való kapcsolat. Azt se csodálom, hogy a gyerek apja lelépett.
2021. máj. 13. 22:56
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem lépett le..
2021. máj. 14. 05:39
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Úristen.

Hány éves a gyereked?

Mi is egy éve vagyunk együtt a párommal, mondjuk ő ismert látásból, tudta, hogy van gyerekem. Egy hónap után közös programunk volt, ahol megtanította a gyereket horgászni, azóta is közös progi és szeretik.

7 hónap után összeköltöztünk, úgy hogy 44 éves létére neki nem volt még igazán hosszú komoly kapcsolata, nincs gyereke, nem volt házas. Lassan fél éve együtt élünk, néha nem igazán érti a gyerek dolgait meg haragszik is rá, mert kamasz és nem olyan, amilyennek elképzelte, de elfogadja, mert szeret engem és a gyereket is megszerette.

Nem is értem igazán, hogy te mit akarsz akkor?

2021. máj. 14. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!