Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van sapka, nincs sapka. Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van sapka, nincs sapka. Ha bemutatom az uj párom a gyereknek azért szakítunk, ha nem, akkor meg azért. Hogy lehet ebből jól kijönni?

Figyelt kérdés

Azt akarja, avassam be a családi életembe.

Úgy, hogy azt sem tudja, mi az hogy gyerek. Kikészülne, rámennénk.

De ha nem mutatom be, akkor szerinte ez nem komoly kapcsolat abszolut.

Ami miatt megint szakításesélyes a dolog.

Mindenképpen csak bőgés lehet a vége? Ezt így fogadjam el és nézzem végig tehetetlenül?

2021. máj. 13. 18:53
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Mivan? :D

Inkább hagyd szerencsétlent...

2021. máj. 13. 18:56
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Számít ? Csináld úgy ahogy sikerül mindig hibás leszel, így szerintem ne érdekeljen mi a baja.
2021. máj. 13. 19:00
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideje vagytok együtt? A gyereknek nem jó túl korán bemutatni az új párokat.

Mennyi idős a gyerek? Nem lehet az, hogy eleinte csak a bulisabb programokra viszed el, nem kell rögtön a mélyvízbe dobni...

2021. máj. 13. 19:01
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Komoly kapcsolatnál elkerülhetetlen, hogy megismerje a gyereked. Ha ő is szeretné, legalább egy esélyt adj neki. Lehet még nem sok dolga volt kisgyerekkel, de ez nem jelenti, hogy ne tudná megszokni és ne működhetne.

Ha esélyt se adsz, tényleg nem fog működni. Teljesen igaza van, az nem komoly kapcsolat.

2021. máj. 13. 19:01
 5/34 anonim ***** válasza:
70%
Én pl. fél évnél előbb nem mutatnám be, mert kb. ennyi idő járás kell, hogy realizálódjon, közösek-e a célok, egymást keressük-e hosszú távon.
2021. máj. 13. 19:06
 6/34 anonim ***** válasza:
38%

Széééép, hogy spekulációkra építkezve találsz ki ilyen baromságokat.

Kulcsszavaknál a "#020" arra utal, hogy ma ez a huszadik kérdésed? Reális!

2021. máj. 13. 19:10
 7/34 A kérdező kommentje:

Én nem akarok közös progikat sem amúgy, csak miatta erőltetném meg eleve magam, aminek már most, csak gondolatban is, csak a végét várnám az egész program alatt. En nem akarom azt végigasszisztàlni, ahogy kikészül.

Pár honap mulva 1 éve vagyunk együtt. És egyre jobban éleződik, forrósodik a helyzet:(

Most akkor vehetem úgy, hogy lassan vége?

2021. máj. 13. 19:14
 8/34 A kérdező kommentje:
6# a 020 as csapdàra utal
2021. máj. 13. 19:15
 9/34 A kérdező kommentje:
*illetve nem ugrik be pontosan hogyan is emlegetik
2021. máj. 13. 19:16
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd be őket. Nem is értem miert rejtegeted őket.
2021. máj. 13. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!