Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg ezt a párommal ?
Igazából sz@rik bele egy tök bagatell dologba.
Mindegy,hogy ez másnak fontos vagy sem,ha neked az és ő meg magasról tesz rá.
Ez egy pitiáner kis apróság.
Semmi erőfeszítést nem igényelne,de nem akarja
Mert nem fontos neki az,hogy te jól érezd magad.
És ne mondd azt,hogy különben jól megvagytok,mert nem hiszem el.
Ma is 6 órát aludt. Hulla fáradtan hazaérve lehet, hogy nekem sem jutna eszembe, hogy még írogassak is.
Tudom, hogy aggódsz, de őszintén te is fent voltál éjfél után és vártad, hogy hazaérjen? Mikor nem írt, akkor mit tettél? Nem akkora gond ez, ha jól értem, mire felkeltél már tudtad, hogy nincs baja. Este meg ne várj arra, hogy írogasson, feküdj le időben.
Milyen király,hogy itt mindenki telibe szarja,hogy nője vagy a fickója hazaért-e, minden rendben van e vele.
Meg úgy általában, minek bármit is kérdezni,meg egyáltalán mi a francnak az egész,ha még egy nyomorult üzenet is ekkora erőfeszítés?
Rohadjak meg,ha értem,hogy mit akar két ember egymástól,ha ez párkapcsolati probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!