Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csokolozas kozben nem all fel neki?
Szexeltunk egy picit de aztan bezavarta valami zaj, (azt hitte a szuleim jarkalnak) ugyhogy abba maradt.
30 perc utan ujra probalkoztam( hozza tennem h 1 ev alatt miota egyutt vagyunk kb 3. alkalom, h en maszok ra es nem forditva) 15 perc csokolozas, elovettem a legerzekibb énem es tudom, hogy jol csinalom de semmi merevedes. Kozben kicsit kinyalt de semmi, majd ujabb 15 perc lassu majd egyre vadabb csokolozas es semmi. En mar nedves voltam, egyre jobban ramasztam de semmi. Ez normalis? Rosszul esett.
Azt mondta a zaj miatt (amire azt hitte a szuleim es akkor mar annak vagy egy oraja) mar nem tudta ujra lazba hozni magat :D nem hiszem el neki h ennyire nem tudja beleelni magat 24 evesrol van szo szoval meg azt se mondhatom h 50 es mar nem ugy vannak a dolgok.

Pont 24 éves vagyok és csajommal most vagyunk együtt 8 hónapja.
Mikor nála vagyunk és egy kis 60 nm-s lakásban a szobájába visszavonulunk, amikor egyedül vagyunk otthon okés, de az Anyja meg olyan, hogy kopogás nélkül benyit.
Annyira engem sem dob fel, amikor pont az ajtó előtt szöszmötöl és kb bármikor benyithat. Nekem is volt, hogy azon agyaltam, hogy most mikor fog bejönni vagy mi van.
Megértem a srácot. Ha kényelmetlen helyzetben vagyok, akkor nem áll fel. ha "veszélyben" érzem magam. Hogy mindig készenlétben kell állni, hogy mikor rántom fel a gatyám. Annyira nem jó úgy. Zárjátok be azt a kicseszett ajtót.
Amúgy meg ha Te Neked lett volna kényelmetlen és ő erőlteti, akkor meg ő lenne a paraszt, hogy miért nincs Rád tekintettel.
Nem izgat, hogy Neked rosszul esett, ő is csak ember és nem szex gép.
Egy év alatt harmadjára mászol rá, és egyébként mindig ő kezdeményez? hát nézz magadba és a kövi héten szépen mássz rá mindennap egyszer.
Jo vettem az adast csak en se vagyok ‘szex gep’ tolem megis el van varva es en felenkebb vagyok igy nekem ez nyilvan kudarc elmeny igy erot kell gyujtenem egy ujabb akciora de ertem én, tulreagaltam kosz a pofont felfogtam. Nem rolam szol
Amugy az ajto zarva, sose jonnek be, meg a szobamat is kerulik ezert ereztem kifogasnak.
Mindegy Koszi a valaszokat ,true that:)

Na! :)
Örülök, hogy így magadba néztél. Hajrá legközelebb.
Ne aggódj, tuti bejössz neki. Nyilván azért van Veled, mert tetszel neki. Csak légy határozott és cummantsd le, ahogy kell. Iszonyat bejön majd neki.
Ne stresszelj azon, hogy nem tetszel neki. Nyilván bejössz neki, ugyanmár.

Mi a 4. évünket tapossuk együtt és simán előfordult már ilyen az évek során. Próbáld azt figyelembe venni, hogy nagyon rátudnak stresszelni, ha elsőre nem sikerül. Nálunk is volt ilyen. Szar, stresszes hete volt, hiába ment az előjáték, nem állt fel neki és ettől teljesen elszégyellte magát, én aznap már nem is erőltettem. Öleld meg ilyenkor, mondd meg neki, hogy no para, előfordul, majd bepótoljátok :)
Simán lehet, hogy valamin kattogott az agya (akár a járkáláson), ebbe mi nem láthatunk bele, hogy ilyenkor mi zajlódik le bennük. Az a fontos, hogy te támogató társa legyél és ne érezze elvárásnak azt, hogy felálljon, mert az teljesen elrontja a szexuális életet.
És párom is 24 amúgy. :)
22L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!