Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt??
Sziasztok másfél éve lassan hogy a barátommal vagyok
Az eleje nehezen indultunk mert kiderült hogy mellettem mar akkor is több lannyal kavart...
Én megbocsájtottam
Aztán szép lassan elő jott az enje az igazi
Üvöltött velem ha nem tudtam valamit
Rángatott es meg is ütött párszor
Pár napja eljutottunk odáig hogy elég..
És először szakitott
Utánna nem keresett azt mondta kitöröl az életéből
Majd újra irt hogy gondoljam még újra mert szeret es egyszerűen kikészül nélkülem..
Nem tudom, valaki mondja el miert csinálja ezt ? Miért van egyszer igy egyszer ugy? Adjatok valami normális választ mert már elveszek...:((( mit akar ezzel? Mi szükség van erre? Volt már olyan hogy szakítás után ilyen ember , vissza akart menni hozzatok ? És ti hogy kezeltétek?
szép időszakok is voltak amikor éreztem hogy a világon a legjobban szeret engem
Szinte hihetetlen volt... DE percről perce változott ez.. és engem felőrölt
Köszönöm előre is

Majd a sok szakértő mindjárt beírja, hogy "nárcisztikus", ne aggódj.
Számít egyébként miért? Jó neked? Nem. Engedd el akkor.
Nekem számítana
Ezért kérdezem mert érdekel mások hogy latjak es éltek e mar ilyet át. Vagy hasonót

Nem húzzuk rá mindekire, hogy nárci, pedig volt dolgom vele. ;)
A leírtak alapján mondjuk pszichopata is lehet,példának okáért.
Egyébként a diagnózist félretéve.. Tök mindegy, mi a neve az EXEDnek. Bántalmazó ember, akit el kell hagyni. Egészséges kapcsolatban NEM bántanak. Sem fizikailag, sem érzelmileg. Kitörölheted a segged azzal, hogy egy verés után hízeleg. Amikor lehetne olyan pasid is, aki meg sem ver, csak "simán" szeret... Menekülj.

Szerintem itt nem az a kérdés, hogy miért csinálja ezt, hanem hogy miért hagyod magad ilyen szinten megalázni?
Játszik veled. Pont azért tart folyamatosan bizonytalanságban, mert ezzel tud maga mellett tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!