Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfire nézve milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfire nézve milyen érzés, ha a nő többet keres?

Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Egy FÉRFI nem görcsöl ezen, komplexusos csicskák meg begörcsölnek, vagy akár agresszívek is lesznek tőle, sőt, be sem durran nekik.
2021. máj. 11. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Normális férfinál nem szempont, ez egyedül a komplexusos nagyra nőtt kisfiúkat zavarja.
2021. máj. 11. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb 60 ezerrel tobbet keresek a paromnal. Milyen erzes neki? Gondolom orul, hogy 60 ezerrel tobb penzunk van, mintha ennyivel kevesebb lenne, lol. Nem latom rajta, hogy zavarna. (Kulon kasszan vagyunk, de elmeletben kozos a penz, csak mindenki a sajat kartyajarol kolt a sajat dolgaira.)
2021. máj. 11. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Mármint mire gondolsz? Egy elutasításról vagy amikor már kapcsolatban vagy egy ideje. Egyébként én úgy vagyok vele hogy ha minél mélyebb érzelmeket táplálok valaki iránt annál jobban fáj. Ismerkedés elején még nem annyira nagyon mély a dolog ezért ott nekem jobb az őszinteség,hogy nem jövök be mint férfi például és kész ezt lezárom,de amikor már együtt vagyunk és úgy derül ki hogy nem vagyok elég jó az elég rossz és fájdalmas. 35 f
2021. máj. 11. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal kevesebb embert érdekel ez mint ahányat igen.
2021. máj. 11. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Férjemet nem zavarja.
2021. máj. 11. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Illetve marha jól ellébecolnak azok akik a "csicskák" másik oldalát képviselik(vagy okosak, mert így kényelmes), és lehúzásra mennek
2021. máj. 11. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebből is csak Mo.-n csinálnak akkora nagy cirkuszt.
2021. máj. 11. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!