Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok külföldre menni pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok külföldre menni pár napra és hasonlokat intézni, mert féltékeny a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom hogy korlátozna.

Valahol jogos amiket kér.

A helyzet az, hogy nekem mint nőnek leginkább férfiakkal van kapcsolatom mivel ők sokkallta segítőkészségesebbek, nagyon jopofa haverok is, sokkal lazábbak, bármikor felveszik a telot visszahivnak stb

A párom ezektől meg totál ki van bukva, nem bizik bennem, stb pedig mindent elmondok neki, beavatom, össze is ismertetném a srácokkal stb.

De pl olyanok is vannak, hogy pl egy egy filmbe illő csodalatos szerelmes nap utan en uszom a boldogságban de benne meg csak az maradt meg hogy engem ejszaka is hivnak a pasik!

Szoval amig én BOLDOG vagyok, ő nagyon nem az. Nem jelent neki semmit az egesz KÜLÖNLEGES nap velem, csak az az egyetlen hívás!

Nem első eset, hogy en úszom az örömben Vele, ellenben ő vitázik es görcsöl es lehoz a boldogságrol. Hogy ő viszont nem boldog velem. Csak en egyedul vagyok az. Nem akarom őt elveszíteni.

A lényeg.

Inteznem kene pár dolgot kulfoldon(anno kint dolgoztam rendbe kene tennem a papirjaim stb),amiben megint ugye miert ne..egy kulfoldi ffi ismerősöm segitene.

Abbol megint csak a baj lenne a párommal.

Egyre jobban erzem magam korlatozva, de nagyon szerelmes vagyok.

Azt várná, hogy szinte minden (szerinte kétes)ffi kapcsolatomat zárjam le(mert szerinte mindegyik meg akar d.gni azert segit es bratyiznak velem). Es csak rá támaszkodjam. Ha beszelgetni akarok, csak vele. Stb.

Csak epp nekem joforman akkor barátaim sem lennének...oke van par csaj, de ők nem az igazi.

2021. máj. 11. 08:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Azé ne essünk át a ló túloldalára, ez nem bántalmazás. Senki se díjazza, ha a párját ellenkező nemű idegenek hívogatják éjszaka, aztán más pasihoz/csajhoz utazik ki külföldre. Ellenkező nemű barátok lehetnek, de ez too much amit a kérdező nyom egy kapcsolatba. Nőként írom, hogy fordítva én se örülnék neki. Mást tehet meg egy szingli és mást aki kapcsolatban van, ezt el kell fogadni. Ami egyedül tök oké és senkinek se kell elszámolnod, te nem gondolsz bele semmi nagy dolgot, addig kapcsolatban az rosszul eshet a másiknak.
2021. máj. 11. 12:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek azzal, hogy az emberek többségének ez nem fér bele. Ettől függetlenül vannak egy csomóan, akik minimális módon se féltékeny típusok. A kérdező nem akar és nem is fog megváltozni, de a párja sem - nem is lenne elvárható egyiküktől sem. Kérdező melléd olyan ember illik, akit ez kicsit sem zavar, mert ő is olyan típus mint te. Keress ilyen párt és nem lesznek ilyen problémáid. Ne kínozzátok egymást, mindkettőtök igénye jogos de nem illetek össze és kész
2021. máj. 11. 13:44
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

Érdekes, nekem is dolgom van nappal, de ESTE - nem éjszaka - ráérek beszélgetni bárkivel.

Hlyét is kapnék, ha a párom éjjel videocsetelgetne a női "haverokkal".

2021. máj. 12. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as, én is ezen akadtam fönn.

Kicsoda a kérdező, tán az ENSZ főtitkára, hogy 7-22 óra között nem tudja megbeszélni az ismerőseivel a megbeszélni valókat?

Másnak is "van élete", van munkája és ezer más tennivalója, de nem éjjel cseveg a barátaival.

2021. máj. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!