Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok külföldre menni pár napra és hasonlokat intézni, mert féltékeny a párom. Mit tegyek?
Nem azt mondom hogy korlátozna.
Valahol jogos amiket kér.
A helyzet az, hogy nekem mint nőnek leginkább férfiakkal van kapcsolatom mivel ők sokkallta segítőkészségesebbek, nagyon jopofa haverok is, sokkal lazábbak, bármikor felveszik a telot visszahivnak stb
A párom ezektől meg totál ki van bukva, nem bizik bennem, stb pedig mindent elmondok neki, beavatom, össze is ismertetném a srácokkal stb.
De pl olyanok is vannak, hogy pl egy egy filmbe illő csodalatos szerelmes nap utan en uszom a boldogságban de benne meg csak az maradt meg hogy engem ejszaka is hivnak a pasik!
Szoval amig én BOLDOG vagyok, ő nagyon nem az. Nem jelent neki semmit az egesz KÜLÖNLEGES nap velem, csak az az egyetlen hívás!
Nem első eset, hogy en úszom az örömben Vele, ellenben ő vitázik es görcsöl es lehoz a boldogságrol. Hogy ő viszont nem boldog velem. Csak en egyedul vagyok az. Nem akarom őt elveszíteni.
A lényeg.
Inteznem kene pár dolgot kulfoldon(anno kint dolgoztam rendbe kene tennem a papirjaim stb),amiben megint ugye miert ne..egy kulfoldi ffi ismerősöm segitene.
Abbol megint csak a baj lenne a párommal.
Egyre jobban erzem magam korlatozva, de nagyon szerelmes vagyok.
Azt várná, hogy szinte minden (szerinte kétes)ffi kapcsolatomat zárjam le(mert szerinte mindegyik meg akar d.gni azert segit es bratyiznak velem). Es csak rá támaszkodjam. Ha beszelgetni akarok, csak vele. Stb.
Csak epp nekem joforman akkor barátaim sem lennének...oke van par csaj, de ők nem az igazi.
Érdekes, nekem is dolgom van nappal, de ESTE - nem éjszaka - ráérek beszélgetni bárkivel.
Hlyét is kapnék, ha a párom éjjel videocsetelgetne a női "haverokkal".
13-as, én is ezen akadtam fönn.
Kicsoda a kérdező, tán az ENSZ főtitkára, hogy 7-22 óra között nem tudja megbeszélni az ismerőseivel a megbeszélni valókat?
Másnak is "van élete", van munkája és ezer más tennivalója, de nem éjjel cseveg a barátaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!