Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnátok a kapcsolatban csak mert a másik szeret titeket?
Szeret titeket, nem csal meg, igyekszik segíteni mindenben.
Ezeket az érveket kaptam annak érdekében hogy gondoljam át a szakítást.
Hiába mondom neki hogy már nem érzek úgy iránta, eltávolodtunk egymástól. Illetve olyan tüskék vannak bennem amiket nem tudok elfelejteni.
Eleg érvek ezek egy kapcsolatban maradás mellett? Mit gondoltok?
F
11. Köszönőm a válaszokat. :)
Kitartás és állj ki magadért.
És te vele vagy még? Ugye nem???
Ez egy idióta, már ne is haragudj. Szeret téged, de nem mehetsz a haldokló családtagodhoz? What????
Talán mert nem akar egyedül maradni, fél attól hogy soha nem találkozik más férfival. - Őszintén, ez kit érdekel?
Engem pl. egy pillanatig nem hatna meg a nyávogása, ha közben folyamatosan zsarolna meg passzí-agresszíven viselkedne.
Exem is jött hasonlókkal, jaj egyedül marad, akkor mi lesz vele. Meg nem szakíthatok vele, stb... Ezen a ponton már nem is tudtam sajnálni, mindössze mélységes szánalmat éreztem iránta, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!