Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kiút ebből?
Sziasztok. 2 eve vagyok a párommal.. az elején mar tudtam hogy több lannyal írogat igy jöttünk össze.. De adtam neki egy esélyt..
Az utóbbi 1 évben iszonyatosan mas lett
Sokszor megütött, és ha barmi kis probléma volt akkor én voltam a hibás esélyt se adott hogy kitudjam magam beszelni a rossz helyzetből...Tudom
Itt első sorban velem van a baj hogy vele.maradtam..
Múlthéten emlegette higy en jaj nyugodtan megnézhetem a telefonját ..
Ma reggel még aludt megnéztem...soha életembe nem fájt meg úgy semmi
Az archiváltak között annyit tálaltam.. minden lányt akihez valaha közevolt... egyszeruen nem hittem A szememnek ..Mindig azt mondta hogy ő nagyon szeret es az eléje eszre is vettem a.tulzott rajongását irántam.. De már akkor is legalabb 3 lánnyal.beszelt amit utólag tudtam meg..
Szóval ma közöltem vele hogy mi ez
Mi folyik itt es kiakadt
Ütni tűzni kezdett mindent...
Egyszerűen lesokkolpdtam
Más lányokkal.beszelt
Az exeivel és random lányokkal..
Azt mondta az a múlt.. aha csak mar aklor is javában velem volt...
Láttam a facebook keresbe előzményként beirt exe nevet is... kiakadtam teljesen
Mondjátok hogy lehet ezt kezelni es mégis mit kéne tennem
Mit lépjek
Ti mit gondoltok?
3 vagy hány lánnyal beszélt egy év alatt, meg az exére rákeresett? Ennek semmi jelentősége. Én is rákeresek néha az exemre, mert érdekel, mi van vele, de a büdös életben nem jönnék össze vele, a világ minden pénzéért sem.
Az viszont, hogy megüt, nyilvánvalóan iszonyú gáz, az ilyen fickót ott kell hagyni. Senkinek nincs joga, hogy verjen.
Szeretem es tudom hogy nagyon nagy hülyeség de mindig megsajnálom
Ma pl ugy jött utannam hogy sir ilyenek ..Szóval nem tudom
Lepnem kell ugye ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!