Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen szájszag?
Páromnak rettenetesen büdös a szája. Már többször szóltam neki, tudjuk, hogy romlott fogai vannak, az miatt van ez az irtózatos szájszag. De nem érdekli. Ráadásul olyan helyen dolgozik, ahol emberek vannak, nyilván ők is érzik. Már én érzem magam kellemetlenül, hogy az emberek gondolják szerintem, hogy én ezt hogyan tudom elviselni, én is igénytelen vagyok. Csókolózni nem is tudok vele, annyira büdös.
Beszélni már beszéltem vele, nem foglalkozik a dologgal. Még mit tehetnék?
Ha lukas akkor simán lehet attól büdös.
De ha sokat vár akkor elkezd nagyobb lenni a luk aztán meg eltoredezik körbe nem tudják betömni majd pótolni se húzás lesz. Csak mivel a korona szar így nehéz lesz kiszedni. Mert a gyökér bent van nagy egészséges de a koronát nem tudja a doki megfogni ilyenkor felvagja a fog memmelt az inyt és úgy szedi ki majd varrás.
Nem valami finom játék.
Keressen egy számára jó fogdokit. Minél előbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!