Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemnek kissé kellemetlen a lehelete, abban a bizonyos pár napban mikor megvan neki. Más tapasztalt már ilyet?
Figyelt kérdés
Nem az az elviselhetetlen, de azért érződik.
Máskor nincs ilyen baj.
Én 34 ő 26, nem tudom számít-e.
2019. dec. 11. 09:18
1/11 anonim válasza:
Nőként én nem tapasztaltam ilyet, de ha kellően tudtok kommunikálni mondd el ezt Neki. Nem sértődhet meg érte, és ügyelni fog rá. Nem biztos,hogy Ő ezt érzi.
2/11 Andi80018 válasza:
Én még nem hallottam ilyenről! Bár minden elképzelhető:-)
3/11 anonim válasza:
Ilyenkor más az étkezésre, mint máskor? Több nasit és kevés folyadékot fogyaszt?
18 éve menstruálok, de én magamon nem tapasztaltam ilyet, és párom se mondott ehhez még hasonlót se ilyenkor.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
3-as nem vettem észre, hogy más lenne.
Viszont szed gyógyszereket, hormonális eltéréseket találtak nála, nem tudom ez okozhatja e?!
2019. dec. 11. 09:33
5/11 anonim válasza:
Inkább a punci a büdös az utolsó napokon. Nem lehet, hogy azt érzed?
6/11 anonim válasza:
Nekem elötte egy-kettő nappal az egesz testemnek mas illata van. Én erzem magamon. Ebből is tudom erzékelem megfog jönni :(
7/11 anonim válasza:
Pfu utolsó,ezzel én is így vagyok .
Érzem magamon AZT a szagot,pedig a betétet el sem viselem,na meg előtte még semmi sincs 1-2 nappal. Olyankor kérdezem a páromtól,"Te figyi már,büdös vagyok?" 😂 Nem érez semmit de én igen
8/11 anonim válasza:
Érzik a férfiak csak nem mondják meg mert hiszti lenne belőle. Én még egy sima illatosított tisztasági betétet is megérzek egy mellettem álló nőn. Rosszul vagyok tőle, főleg ha keveredik ezzel a menstruáció alatti szaggal.
9/11 anonim válasza:
Alapszabály, hogy menstruációkor minden normális. A hormonok bármiben képesek megmutatkozni. Én a saját szájszagom nem érzem, de néha más ízt érzek a számban.
10/11 anonim válasza:
Az én feleségem ilyenkor olyan büdös, hogy nem lehet megmaradi mellette. Hiába fürik, használ dezodort, akármit, egyszerűen szaga lesz. Ugyanez volt a terhességei alatt is, végig 9 hónapig. Amikor 2. volt terhes, előbb tudtam a szagából, mint ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!