Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hazudtam a barátnőmnek, hogyan szerezzem vissza a bizalmamat?
Figyelt kérdés
Sziasztok..21 éves srác vagyok,és hazudtam a barátnőmnek..ez végett szakitottunk...Nem birta lenyelni hogy miért hazudtam neki... Belátom nagyon nagy baromság volt..Azt hazdutam végig hogy volt testvérem,aki kiskoromban meghalt..Vagy olyat hogy baleset végett komaban feküdtem... SZoval ezeket mondtam neki,de nem bizott bennem,megkérdezte az édesanyámat aki elmondta neki mi az igazság...Szeretném vissza szerezni őt mert Szeretem... Elkezdtem járni orvoshoz psichologushoz,psichiáterhez es a hazugságokat szeretném kiverni a fejemből...Mindig azt kérdi ha beszelünk telefonban hogy mikor megyek dokihoz..Vajon ebből lehet kapcsolat az idővel még?????2010. aug. 23. 11:40
21/21 anonim válasza:
Ezzel, hogy megváltozol és egy új énedet mutatod meg csak annyi a baj, hogy ő abba az "énedbe" szeretett bele, amit akkor mutattál, amikor megismerkedtetek. Ha egy teljesen új énedet fogod bemutatni neki az lehet, hogy nem fog neki tetszeni. Vagy kitudja. Mindenesetre járj el továbbra is orvoshoz, de ne csak amiatt akarj megváltozni, hogy őt vissza szerezd, hanem magad miatt elsősorban. Sok sikert a továbbiakban, és remélem megtalálod a hozzád illő nőt, aki így elfogad. És szerintem majd a jövőbeni kapcsolataidban ne titkold el, hogy van/volt ez a betegséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!