Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hazudtam a barátnőmnek, hogyan szerezzem vissza a bizalmamat?
Figyelt kérdés
Sziasztok..21 éves srác vagyok,és hazudtam a barátnőmnek..ez végett szakitottunk...Nem birta lenyelni hogy miért hazudtam neki... Belátom nagyon nagy baromság volt..Azt hazdutam végig hogy volt testvérem,aki kiskoromban meghalt..Vagy olyat hogy baleset végett komaban feküdtem... SZoval ezeket mondtam neki,de nem bizott bennem,megkérdezte az édesanyámat aki elmondta neki mi az igazság...Szeretném vissza szerezni őt mert Szeretem... Elkezdtem járni orvoshoz psichologushoz,psichiáterhez es a hazugságokat szeretném kiverni a fejemből...Mindig azt kérdi ha beszelünk telefonban hogy mikor megyek dokihoz..Vajon ebből lehet kapcsolat az idővel még?????2010. aug. 23. 11:40
11/21 A kérdező kommentje:
Igen létezik ilyen betegség....Azt mondta hogy idő kell mindenre... és amikor beszelünk mindig megkérdi hogy mikor megyek el orvoshoz...Miért kérdi meg ezt nem tudom.. De azt tudom hogy fogok járni ilyen orvosokhoz,és kikuralom magamat ebből,mert csak igy fogok tudni megoldast talalni mindenre.. Szeretnem vissza kapni őt... Még ha most lehetetlen is a dolog... De ha hivom,mindig felveszi a telefont.. Azt mondja hogy nem harakszik rám,de amit csináltam az volt neki a nehéz.. Szoval szeretnem megmenteni ezt a kapcsolatot.. Kérdeztem tőle hogy van e reméyn.. Azt mondta hogy most nincs,de kesőbb meglátja.. Szoval ezt megint nem tudom hogy mit is jelent :(
2010. aug. 23. 12:07
12/21 anonim válasza:
figyelj igaza van a bnődnek h keress más lányt.De akk ugy kezd h a leendő bnőd tudja a betegséged mert ha nem akk lehet h annak is ez miatt lesz vége h hazudsz még ha nem is akarsz.De ha télleg őt akarod akk jó sokáig várhatsz rá....és ha utánna sem akar tőled semmit akk mi lesz? akk várhattál rá és annyi idő alatt meg lehet h találtál volna egy lányt aki sokkal jobban szeretsz és aki elfogad ugy ahogy vagy:D am szerintem csak hallani akarja h télleg mész-e az orvoshoz biztos akar benne lenni....
14/21 A kérdező kommentje:
igen megyek holnap orvoshoz..már 2 szer voltam is..
2010. aug. 23. 16:39
15/21 anonim válasza:
jolvan menjél is :D de akk télleg mi lesz ha véletlen azt mondja h nem akar már tölled semmit? :S bár én szorkolok neked h ha ugy van akk találj vkit:)
16/21 A kérdező kommentje:
nos nekem ezt mondta hogy keressek magamnak valaki mást... de nekem nem kell más csak ő...szoval várok és várok... egy db-ig kintt lesz USA-ban...addig helyre hozom magamat és karácsonykor szeretnék vele találkozni..
2010. aug. 23. 16:46
17/21 A kérdező kommentje:
De azt mondta nekme hogy nem harakszik rám,csak egyszerüen elmultak az érzései neki... és csak szenvedett az utobbi időben ,mikor megtudta hogy milyen is vagyok valojaban...felajanlotta hogy legyünk barátok.. ebbe bele is mentem... szoval ezt majd az idő eldönti hogyan is érez irántam..
2010. aug. 23. 16:50
18/21 anonim válasza:
hát én is szenvedtem egy hete kb mert velem meg a btom szakitott de ez van és már vége...:D am azért is mondhatta h keress mást mert lehet h nem akar már semmit....figyelj azért probáld meg elfelejteni és nézz körül jól hát ha télleg találnál vkit aki meg érti h te ilyen vagy és am ja sok sikert az orvoshoz:D
19/21 A kérdező kommentje:
Nem felejtem el és teljes mértékben megváltozok...egy új énemet fogja megismerni,,mert aki eddig volt,az nagyon rossz volt.... és erre én magam is rájöttem.. Szóval eljárok orvosokhoz,tanácsokat kérek és tanulok a saját hibáimon...ez nem kevés idő,de szeretem ezt a lányt... és minden áron vissza akarom őt szerezni.....
2010. aug. 23. 17:51
20/21 anonim válasza:
hát ha télleg ennyire szereted akk remélem nem csalodsz benne és ujra együtt lesztek:D és ha beszélni akarsz vagy vmit kérdeni akár irhatsz privit......:D:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!