Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit(szerelmet), ha épp nem vagyok a barátommal, vagy épp minden rendben van; csak olyankor ha vmi baj van, vagy vele vagyok eppen?
Amikor minden rendben, szép a kapcsolat, ill nincs min veszekedni, nem rettegek epp olyanoktol hogy elhagy, szoval olyankor amikor minden a sinen van és epp nem találkozunk, telnek a napok, én nem érzek semmit de írnom sincs neki jóformán mit.
Mindig akkor dulnak bennem az erzelmek ha "veszély" van, vmi "borul", baja van van velem, vagy amikor személyesen vagyok vele ea el vagyok minden mozdulatátol is ragadtatva, hogy igazi ferfi, es a beszélgetéseinktol is, hogy átlagon felul intelligens.
És olyan rossz amikor mindez nincs eppen azaz elvagyok akárhol nélkule, hogy olyan ürességérzéshez hasonlo tölt el mint valami sivatag és mégcsak szexuálisan sem kívánom.
Egyedul tényleg semmilyen intenzitást nem érzek. De olyan szinten semmi hogy késztetésem sincs pl olyanokra, hogy egyáltalán neki álljak edzeni hogy szebb legyek.
Annyira le.szarom érzésem van egyedul, hogy nekem kellemetlen komolyan.
Mással nem volt ilyen.
Annyi elozmény van bennem hogy szakitás után irto nehezen es sokára találtam olyat aki nekem tetszik. Komolyan már feladtam. Akkor jött belém ez az ürességérzés.
És ez valahogy nem mulik el..pesig már van barátom es tetszik is mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!