Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vele maradjak vagy szakítsak?
Majdnem tíz éve együtt vagyunk, de azt hiszem,mára már csak barátság maradt köztünk. Igazából nehéz megmondani. Szex már régóta nincs. Elélünk egymás mellett - szinte teljesen mások a nézeteink.
Ha felhoztam neki, vagy ő felhozta ezt, akkor mindig hevesen reagált, lemondóan. (Jó, akkor szakíts, úgysem illünk össze!- ilyesmik )
Nem tudom, mit tegyek.
30/L
2.-nak.
Ha kimerül az órámban az elem, kicseréltetem. És használom tovább.
De ha megdöglik a lovam, nem veszek rá új nyerget.
#5-nek van igaza szerintem. Helyetted nem mondhatjuk meg, hogy menj, vagy maradj, de ez egy tipp, hogy dönthetsz megfontoltan.
A lehetőségek, amiket hirtelen látok:
Szakítás
Egy utolsó esély: felajánlod, hogy menjetek párterápiára.
Néhány őszinte beszélgetés. Mit szeretne ő (és te). Mert valahogy úgy tűnik, hogy ő nem akarja, de nem akarja vállalni a döntés felelősségét, gyáva.
Lmondasz a szexről, mindenről, és maradtok barátok.
Egyébként nem mondtad, hogy miért nincs szex. Mert nem mindegy, hogy azért, mert nem kíván, vagy azért, mert egészségügyi problémája van.
Talán erről is kéne beszélgetni, csak hát tapintatosan.
Lehetnek pszichés, egészségügyi és egyéb okai is. Megérne ez egy misét.
Gondold végig ráádozól újabb 10 évet, aztán 40 évesen hagyod ott amikor még nehezebb lesz, vagy még plusz 15 év és egyre nehezebben és nehezebben hagyod majd el mert félni fogsz, hogy egyedül maradsz...
De az is lehet, hogy félrek**úrsz majd időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!