Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha a barátom nem fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a barátom nem fog nekem május fát állítani?

Figyelt kérdés
Legtöbb volt barátnőinek állított peddig
2021. ápr. 30. 23:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Májusfát olyan házra teszünk, ahol hajadon leánygyermek van.

Te szerintem a májusi kosárról beszélsz. Udvarláskor rózsaszínt szokás adni, a fehér már eljegyzesnek számít.

Faluhelyen ezt a szép szokást még tartják, több ismerősöm is kapott májusi kosarat, de rengetegen azt sem tudják miről van szó.

2021. máj. 1. 06:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt kiírtad ide, akkor számodra nyilván az, és ez a lényeg. Aranyos, hogy nálatok még tartják ezt a szokást.
2021. máj. 1. 06:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Te kérdező mit állítasz?
2021. máj. 1. 07:41
 14/21 anonim ***** válasza:
És miért nem? Kérdeném tőle.
2021. máj. 1. 07:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Azonnal hagyd ott!!
2021. máj. 1. 07:48
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom, több dologtól függ!

Első körben mennyi idő telt el a korábbi barátnői és a közted? Lehet azért állított korábban másoknak, mert akkor 18 volt, most meg 28 és kinőtt ebből.

Aztán van udvar ott, ahol laksz?

Mennyi ideje vagytok együtt?

Lehet a városban, ahol laktok már nem divat!

Lehet, hogy a haverjai kicikizték az előzőek miatt, aztán ezért nem akar!

Lehet már nem futja neki fára, mert mondjuk már egyedül él, vagy ilyesmi!

Lehet lusta volt előre keresni fát, most meg már nem kapni..

Egyszerűen nem tart fontosnak annyira, mint másokat. Sok oka lehet.

2021. máj. 1. 08:36
 17/21 A kérdező kommentje:

Én 20 éves vagyok ő 24

Fel éve vagyunk együtt

2021. máj. 1. 09:03
 18/21 anonim ***** válasza:
30%

Ez is olyan mint a többi női "ünnep". Van min hisztiznetek. Ti is állíthattok május fát. Egyenjogúság van. Ti is megkérhetitek a fiúk kezét, egyenjogúság van. Ti is vehettek a fiúknak valamit férfinapra, egyenjogúság van.

Vagy még sincs?

2021. máj. 1. 09:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Elég primitív szokás így szimbolizálni az erekciót. Valószínűleg valami pogány időkre visszatekintő "népszokás" lehet, ami valahogy fennmaradt, mint a karácsonyfa.
2021. máj. 1. 12:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Gáznak nem gáz,csak rosszul esik nagyon.Kérdezd meg tőle,te miért nem kaptál.Nem tudom nálatok szokás e,de kosarat is vihetett volna ennyi idő után.
2021. máj. 1. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!