Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a barátom nem fog nekem május fát állítani?
Figyelt kérdés
Legtöbb volt barátnőinek állított peddig2021. ápr. 30. 23:06
1/21 anonim 

válasza:

Hát, szerintem nem gáz. Az én férjem külföldi, sose értette ezt a májusfa dolgot, és nem is kaptam soha. Nem hiányzott.
2/21 anonim 

válasza:

Így gáz. Mindenki kapott előtted csak te nem? Jók a megérzéseid..
5/21 anonim 

válasza:

#4 Hát ilyen fa szerűség, amire lufit, szalagokat meg ilyesmit kötnek, és a "lányos ház" elé állítják.
6/21 anonim 

válasza:

Én sosem kaptam, mondjuk nálunk nem is szokás.
Ellenben, ha eddig minden barátnőjének adott, mert tartja ezt a hagyományt, csak neked nem...na itt lesz a bibi.
8/21 anonim 

válasza:

én annyira nem vágom ezt a májusfa dolgot, hogy először azt hittem, erekciós problémáról lesz szó
10/21 anonim 

válasza:

A májusfa állítása hagyományosan az udvarlási szakaszban történik, így ha ti már együtt vagytok egy ideje, túl vagytok az udvarláson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!