Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tűrnétek el, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tűrnétek el, ha a társatok így viselkedne vezetés közben?

Figyelt kérdés
Szerinte egy nő sosem lesz annyira jó sofőr, mint egy pasi. Ha megyünk valahova és én vezetek, akkor mindig diktál, hogy szerinte mikor kellene előzzek, gyorsítanom vagy lassítanom, hiába mondom neki, hogy lassan 7 éve van jogsim, azóta vezetek, nem vagyok már kezdő. Megjegyzem senki nem panaszkodik rám rajta kívül.

2021. ápr. 29. 15:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Marpedig meg kell mondani neki h ha te nem szolsz bele akkor o se tegye. Vagy legkozelebb tenyleg kiteszes az ut szelere

Masbol nem ertenek.

Nekem 1x kellet csak eljatszani ezt ugy h nekem a munkam 50% vezetes napi 200-600km-el. A legtobb pasi nem vezet ennyit mint en. 😂

2021. ápr. 29. 17:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy még az a szerencse, hogy egy nő sosem fog úgy vezetni, mint egy férfi. Ugyanis a nők jóval kevesebb autóbalesetet okoznak. Akkor ki is vezet jobban?
2021. ápr. 29. 17:39
 13/21 A kérdező kommentje:
Ilyet nem mondok neki, mert néhány éve volt egy autóbalesetem (bár nem én voltam a vétkes fél), neki még nem volt.
2021. ápr. 29. 17:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, hagyd ott ezt a pasast. Teljes mértékben következmények nélkül bunkózik veled, Te meg tűrsz és félsz tőle.

Pakolj és hagyd ott. MOST!

2021. ápr. 29. 18:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem félek tőle egyáltalán, megmondom neki a magamét ilyenkor, de ki nem tenném az autóból.
2021. ápr. 29. 19:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a probléma?
2021. ápr. 29. 19:35
 17/21 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem érti meg, hogy ne szóljon bele a vezetésembe, hiába mondom szépen, hiába csúnyán.
2021. ápr. 29. 19:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondtuk, hogy lépj valami drasztikusabbat, hogy felfogja. Bár nem értem miért tart igényt olyan nő szolgálataira, akinek a képességeiben nem bízik...
2021. ápr. 29. 21:30
 19/21 Savlekotő ***** válasza:
100%
Szóval iszik,bunkó veled,hurcolászhatod,de ő még lealáz ahelyett h befogná és megköszöni h nem gyalogol részegen, gondolom nem csak vezetésnél ilyen,dobd a csába..
2021. ápr. 30. 05:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukámnak a barátnője mesélte (nekem meg anyának) , hogy a férje ivott és a nő vezettet . A férj csak szidta és szidta (kuplung,fék,gáz,előz,index stb) a nő megunta lekanyarodott az útról leállította a motort majd közelte a férjével , hogy én vezetek ilyenkor neked hallgass a neved én se kritizálak vezetés közben és ha nem tetszik akkor ki lehet szállni úgy jössz haza ahogy akarsz . Természetesen ezután a pasi nem szólt bele többet a felesége vezetési stilusába (megjegyzem a nő már 23 éve vezet folyamatosan tehát tud). Halgass az előttem szólókra , vagy te is "tanácsolj" dolgokat amikor ő vezet.
2021. ápr. 30. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!