Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves nő vagyok.3 éve van egy kapcsolatom.Ő 3 év alatt nem dolgozott,max.fél évet.Egész nap fekszik otthon,facebookozik,várja,hogy végezzek és,hogy én menjek érte..Én albérletben a 16 éves fiammal-Ő az anyukájával.Érdemel esélyt még?
Bíztam,hogy hátha..változik
Itt baxxátok el mindig,egy felnőtt nem változik,mert mire ide ér el telik 20 év,na változtasd meg azt aki 30 40 évesen ilyen,nem fogod,ez a disz fisz meg hülyére vesz és használ,de tenni nullát akar bele tenni ugyis meg vagy neki,sőt tuti nem csak te,hanem van még pár balek neki.. Kuka..
Nem is értem 45 évesen egy érett nő hogy maradhat egy ilyennel kapcsolatban méghozzá 3 évig és ahelyett, hogy rögtön kilépne, itt gyakorin vár megerősítést.
Emellett úgy beszél veled, mintha a kutyája lennél.
Ne haragudj, nem bántani akarlak, de szerintem veled sincs minden rendben.
Nincs munkája? - eltartom, nekem belefér
Szeret szívesseget kérni? - nem baj, kisegítem ha megtehetem
Engem becsmérel? - az első rossz szó után dobom a picsába, ha velem nincs megelégedve akkor találjon jobbat, de valahogy az ilyen nem kapva-kap az alkalmon a jobb lehetőség után... Az ilyen azt hiszi, hogy a szarbavevés is benne van a csomagban.
Nem értem hogy páran miért remélnek változástt, meg minek ragaszkodnak ahhoz aki semmibe veszi őket.
Természetesen kilépnék... Te jó ég, unalmas lehet vele az élet, ráadásul még bunkó is.
A következőket pedig nem bántásból írom: Ha 45 évesen ez a helyzet, mindig ilyen férfiakba botlasz, akkor szinte biztos, hogy túl sokat tűrsz. Kodependens is lehetsz. Dolgozz magadon, hogy a következő kapcsolatod már boldog lehessen!
pasiként mondom hogy nem normális mondjuk itt pont mindegy milyen nemű vagyok ő már emberileg is rossz.
Menj fel társkeresőre hidd el lesz jelentkező.
Ne tűrj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!