Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zajlik egy pasiban, ha szép nőt néz az utcán? Feláll? vagy olyasmi szexuális inger?
csak mert az én barátom már túlzásba viszi. nincs, akit ne nézne meg (korábban már írtam erről kérdést)
éééés nem tudom MI ÉRTELME????azon kívül, hogy idegesíti a bnőjét, mert a kiszemelttel úgy se lesz semmi. mert egyszerűen idegen. tehát?
Mert egy nő kevésbé vizuális és kevésbé van hajtva a személytelen szexuális étvágyától. Teljesen felesleges összehasonlítani ilyen szempontból egy férfi és egy nő pszichéjét. Egész más célra lett kialakulva az agyuk, a szexuális vágyuk stb.
Egy nő nem annyira vizuális, egy darab férfit akar megszerezni, de azt biztosan, és ennyi. Egy férfi pedig rendkívül vizuális, ezerszer erősebb szexuális vágy hajtja, minél több lefektetése van belé kódolva a minél sikeresebb szaporodás érdekében. Ég és föld. Tudom, hogy mostanában nem divat beismerni, hogy a férfi és a női psziché mennyire durván különböző, mert ma "egyenlőség" a divat, de több millió év evolúciós programozását soha nem lehet kitörölni. És ilyen a női és férfi szexualitás közötti gyökeres különbség is.
Ezt vagy elfogadod, és rájössz, hogy a férfinél ez egy személytelen testi vágy, és nem zárja ki, hogy téged szeret, vagy nem fogadod el, és egész életedben ezen szenvedsz. Te döntesz.
ennyi erővel az összes eddigi barátomtól is ezt kellett volna kapjam. de nem. senkitől nem kaptam ezt soha.
és tekintve, hogy két éves a kérdés, elmondanám pár hónapja szakítottunk és még mindig bennem van, ha látok egy csajt, vagy beszélek egy eladóval, hogy de jó, hogy nincs mellettem az, akinek csorogna a nyála rájuk.
komolyan megnyugtat a tudat, hogy végre vége ennek a több éves rémálomnak. attól függetlenül tartjuk a kapcsolatot elég sűrűn, elég mélyen, de valahol mindig örülök, hogy megszabadultam ezektől a görcsöktől és ahogy látom nem is könnyen, különben már nem is gondolnék rá. mély nyomot hagyott bennem nagyon. soha többet ilyen "férfit".
szerintem nem fekete meg fehér az egész.
aki forog és nem gondol bele a bnője érzéseibe igen, szereti a nőket.
aki nem forog és belegondol a bnője érzéseibe, igen szereti a nőket, de a bnőjét mindennél jobban.
szóval soha nem is az volt a gondom, hogy tetszik e neki ez vagy az. hanem hogy nem tud szeretni. és ez igen, jellemhiba. ő már így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!