Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik egy pasiban, ha szép nőt néz az utcán? Feláll? vagy olyasmi szexuális inger?

Figyelt kérdés

csak mert az én barátom már túlzásba viszi. nincs, akit ne nézne meg (korábban már írtam erről kérdést)

éééés nem tudom MI ÉRTELME????azon kívül, hogy idegesíti a bnőjét, mert a kiszemelttel úgy se lesz semmi. mert egyszerűen idegen. tehát?

2010. aug. 22. 16:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Szívesen, és remélem, hogy úgy döntesz, hogy neked a legjobb legyen.
2010. aug. 24. 19:18
 32/40 anonim ***** válasza:
tetszenek neki a szép nők:)
2012. nov. 29. 18:40
 33/40 A kérdező kommentje:
nekem is tetszenek a jó pasik, mégsem érzek késztetést, hogy forogjak utánuk, meg meztelenül képzeljem el, meg stb
2012. nov. 29. 20:10
 34/40 anonim ***** válasza:

Mert egy nő kevésbé vizuális és kevésbé van hajtva a személytelen szexuális étvágyától. Teljesen felesleges összehasonlítani ilyen szempontból egy férfi és egy nő pszichéjét. Egész más célra lett kialakulva az agyuk, a szexuális vágyuk stb.

Egy nő nem annyira vizuális, egy darab férfit akar megszerezni, de azt biztosan, és ennyi. Egy férfi pedig rendkívül vizuális, ezerszer erősebb szexuális vágy hajtja, minél több lefektetése van belé kódolva a minél sikeresebb szaporodás érdekében. Ég és föld. Tudom, hogy mostanában nem divat beismerni, hogy a férfi és a női psziché mennyire durván különböző, mert ma "egyenlőség" a divat, de több millió év evolúciós programozását soha nem lehet kitörölni. És ilyen a női és férfi szexualitás közötti gyökeres különbség is.

Ezt vagy elfogadod, és rájössz, hogy a férfinél ez egy személytelen testi vágy, és nem zárja ki, hogy téged szeret, vagy nem fogadod el, és egész életedben ezen szenvedsz. Te döntesz.

2012. nov. 29. 20:58
 35/40 A kérdező kommentje:

ennyi erővel az összes eddigi barátomtól is ezt kellett volna kapjam. de nem. senkitől nem kaptam ezt soha.

és tekintve, hogy két éves a kérdés, elmondanám pár hónapja szakítottunk és még mindig bennem van, ha látok egy csajt, vagy beszélek egy eladóval, hogy de jó, hogy nincs mellettem az, akinek csorogna a nyála rájuk.

komolyan megnyugtat a tudat, hogy végre vége ennek a több éves rémálomnak. attól függetlenül tartjuk a kapcsolatot elég sűrűn, elég mélyen, de valahol mindig örülök, hogy megszabadultam ezektől a görcsöktől és ahogy látom nem is könnyen, különben már nem is gondolnék rá. mély nyomot hagyott bennem nagyon. soha többet ilyen "férfit".

2012. nov. 29. 21:04
 36/40 anonim ***** válasza:
Azért nem tapasztaltad az eddigi barátaidtól, mert azok tudták jobban kontrollálni magukat, a legutóbbi pasid meg nem, mert annyira tapló volt, hogy leszärta, hogy ez téged zavar és sért. De ez az ő jellemhibája volt. Attól még igaz marad az a tény, amit leírtam.
2012. nov. 29. 21:11
 37/40 A kérdező kommentje:

szerintem nem fekete meg fehér az egész.

aki forog és nem gondol bele a bnője érzéseibe igen, szereti a nőket.

aki nem forog és belegondol a bnője érzéseibe, igen szereti a nőket, de a bnőjét mindennél jobban.

szóval soha nem is az volt a gondom, hogy tetszik e neki ez vagy az. hanem hogy nem tud szeretni. és ez igen, jellemhiba. ő már így marad.

2012. nov. 29. 21:26
 38/40 A kérdező kommentje:
valakinek az a szabadság, ha hűtlen, valakinek az a szabadság, ha hű.
2012. nov. 29. 21:28
 39/40 anonim ***** válasza:
Ez jó volt lezárásnak is, Kérdezö, de annyival még hadd egészítsem ki: egy Index-topikban valahogy úgy írta valaki, hogy "van, akinek az a kaland, ha félrelép, van, akinek az, ha hü marad..."
2016. ápr. 27. 07:32
 40/40 anonim válasza:
Én a pasijaimmal együtt bámulom a nőket
2019. nov. 30. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!