Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zajlik egy pasiban, ha szép nőt néz az utcán? Feláll? vagy olyasmi szexuális inger?
csak mert az én barátom már túlzásba viszi. nincs, akit ne nézne meg (korábban már írtam erről kérdést)
éééés nem tudom MI ÉRTELME????azon kívül, hogy idegesíti a bnőjét, mert a kiszemelttel úgy se lesz semmi. mert egyszerűen idegen. tehát?
van egy hierarchia is köztünk
neki mindent lehet, nekem semmit
erre mondják, hogy a tulajdonának tekint, nem nőnek
de most éppen MIATTAM dolgozik kint, hogy legyen közös házunk
és én ilyennel tervezzek közös jövőt?
ez nem változik soha?
Szia Kérdező!
Nekem is volt több pasim, aki ezt a bámulást eléggé erősen művelte, és az volt a jellemző, hogy aki titokban csinálta, és vigyázott arra, hogy ne vegyem észre, annak számított, hogy ne bántson meg, szóval egyébként is nagyon kedves volt stb. Aki meg leszarta, hogy látom, az amúgy sem volt túl kedves velem.
Tehát ha titokban csinálja, az azt jelenti, hogy nem akar téged megbántani, fontos neki, hogy mit érzel, és ezért tiszteletben tart téged.
Ez férfitól függ, hogy mit láttak otthon. Ha valaki birtokként tekint rád, annak tipikusan az a következménye, amit magam körül látok: a nő lesz a házi szolgája a pasinak, neveli majd a gyerekét, a pasi meg jogosnak tekinti, hogy félrekefél mert már uncsi vagy, amíg te kiszolgálod őt otthon, főzöl rá, mosol rá stb.
Nagyon kell vigyázni, én ezért is figyelek nagyon arra, hogy egyenrangúként tiszteljen a párom, mert könnyű a birtkolást szerelemnek érezni, csak abban nincs szeretet és tisztelet, és általában nagyon rossz vége van...
Közölnöd kell vele, hogy neked ez nagyon rosszul esik, ha a te társaságodban állandóan a csajokat pásztázza. Neked nőnek kell magadat érezned, ha ezt nem érzed, ez nem szerelmi kapcsolat, hanem valami haverság.
Ha nem hajlandó ezt tudomásul venni és változtatni, akkor nem szeret, ennyi. Tudom, mert akik szeretnek valakit, sokkal nagyobb áldozatot is hoznak ennél, de aki ennyit se tud megtenni, az szerintem nem szeret a másikat.
hiába mondom neki: letagadja
most, hogy rájöttem, nem szeret
várom, hogy haza jöjjön, hogy kidobjam, nem kell kint dolgoznia, visszamehet a jó munkahelyére, meg a maszekmelóihoz. (mert ezt adta fel értünk)
kicsit disszonáns.....
ja
és aki titokban csinálja, nem jelentheti azt, hogy sunyi?
na mind1
az én párom, nemhogy feltűnően csinálja, hanem még le is ordítja a fejem, hogy hagyjam békén ezzel
és csinálja tovább
tényleg szakítsak szerintetek? mert nem szeret alapon?
mert most tényleg külföldön van miattunk.
várjam meg, míg hazajön?
hogy lehet ezt elképzelni?
csak nehogy megbánd amikor utna még roszabbat fogsz ki
ha szereted nem hiszem hogy kidobod
egyébként én ritkán nézek meg mást a barátnőmön kívül, akkor is azért hogy bárm,i féltékenység szerűt kiváltson belőle de SEMMI. amúgy megamikor megnézek egy csajt... hmm jomelle van, joa segge, majd kövi gondolat-de számomra megadatott jobb is *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!