Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 18 éves vagyok, sose volt barátnőm, és úgy érzem, sz. Rt sem ér az életem? Kérlek olvassátok végig!

Figyelt kérdés

Nem is igazán érzem az "ízét" a "csajozásnak". Talán azért, mert példákat sem láttam soha (lehet, hogy hülyeség, de nekem az a tapasztalatom, hogy akiknek a szülei elváltak, vagy bármilyen módon kapcsolatot keresnek, egyszóval nem stabil a házassági viszony, azok jobban tudnak csajozni, talán azért, mert stabilitásra vágynak, vagy csak mert ez az egész jobban jelen van az életükben) Na mindegy, ez csak az én elméletem. Szóval én erre nem nagyon látok családi példát, az én szüleim idősebbek is kicsit meg ilyenek... mindig későn érőn voltam, kb. 3 évvel le vagyok maradva a kortársaimtól fizikailag. Tudom, hogy ez ellen nincs mit tenni, de megbékélni ennek ellenére sem tudok vele. Ezzel úgy érzem, hogy tisztán csak vesztek. Mindig mindenhol én vagyok a legkisebb, a legvékonyabb, legsatnyább. Nálam egy évvel fiatalabbak úgy néznek ki, hogy én kb. akkor tudnék odáig fejlődni, ha szteroidoznám magam vagy nem tudom... és most nem a felfújt emberekre gondolok, hanem a normál testalkatra. Oké, hogy fürge vagyok, meg minden, csak úgy nézek ki, mint egy 15 éves kb, de még azok is testesebbek nálam. Ehhez jön még az, hogy folyamatosan tele vagyok pattanásokkal, legszívesebben néha fognék egy liter benzint, rá az arcomra aztán égjen a gyertya... utálom, hogy mindenkinek szép sima a bőre, de nekem nem lehet az. Nem eszem magam tele csokival, nem tudom, mi lehet az oka.

Ezen kívül sose jártam bulizni, sose ismertem igazán a "fiatalok világát". Teljesen idegen tőlem. Nem tudom jól érezni magam egy házibuliban vagy egy koncerten, egyszerűen azért, mert nem érzem magam odavalónak. Meg én szégyellném is leinni magam meg ilyenek, egyszerűen nem illik hozzám. Egyébként szerintem üvölt is rólam, ha nagy ritkán elmegyek valami koncertre, hát nem tudom... nekem nincs "stílusom", nem is látom értelmét hogy legyen, nem érzem jól magam. Engem mindig a természet érdekelt, mindig kis könyvmoly voltam, mindig felnőttekkel barátkoztam gyerekek helyett. Állandóan kérdeztem mindent, mivel nálam egyértelmű, hogy a sportban (szinte minden sportban, de különösen a csapatsportokban-ugyanaz a helyzet, focinál hülyén érzem magam, hogy mindenki két fejjel és 20 kilóval több, egyszerűen komikusnak érzem magam) béna vagyok, ezért az agyammal kompenzáltam mindig is. Hozzáteszem, hogy ott legalább elég jók a képességeim. Mindig a legjobb tanulók között voltam, csak mivel minden érdekel, soha nem tudom tartani a számat, és ezért sokan hülyének néznek...

Most a kérdésem, hogy mindezekkel együtt szerintetek mikor jutok el odáig, hogy lehessen barátnőm? Ugyanis már az őrületbe kerget, és -lássuk be- elég gáz, hogy itt tartok 18 évesen. Nem mintha túl sokat tettem volna, hogy átlagos fiatal legyek, de igazából nem is ment sose. A saját utamat járom a saját szabályaim szerint. Sokan hülyének néznek, de nekem ez nem megy máshogy. De hát ezzel együtt jár, hogy így ismerkedni sincs nagyon esélyem. Meg igazából már kicsit meg is keseredtem, nem is nagyon látom értelmét próbálkozni. Minek, ha ott van egy sokkal jóképűbb és izmosabb? Különben is csak botladozok, hisz tapasztalatom sincs. Ez már olyan, hogy állandóan minden ok nélkül nagyon ideges vagyok, mert szerintem kb. mindenki hülyének néz, hogy itt a kis okostojás, órán virít, sportban meg kiröhögteti magát és csajozni sem tud... Már olyanokat csinálok, hogy felveszek olyan lányt MSN-re, akiről köztudott, hogy... hát... kur...taszoknyájú és MSN-en szivatom. Tudom, hogy szemét vagyok, utálom is magam érte, de nem bírom egyszeráen, mert egy szégyennek érzem magamat. Valahogy át kell vinnem másra. Az is igaz, hogy meg is van a véleményem a mai lányok nagy részéről, amit nagyon utálok, és mindig feldühít, ha azt látom, hogy valaki nem használja az AGYÁT, vagyis nem gondolkodik, hanem egyszerű tucatlány. Szerintem ahol az emberiség most tart, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne legyen bennünk alázat, és ne gondolkodjunk... de ez nem tartozik ide.

Na mindegy, ennyit rólam. Ömm... most látom, picit hosszú lett, elnézést, ha sok benne a felesleg és mindenkinek megköszönöm, aki szentel rá annyi időt, hogy végigolvassa.

2010. aug. 22. 15:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

látom jöttek ide regények akkor leírom röviden is:

1-Nemkell benzin az arcodra, mivel zsíros pattanásos a bőröd magától is könnyen ég!

2-Szerintem nincsenek barátaid!

3-Ebből következik hogy nem jársz szórakozni se tombolni.

4-Ebből következik hogy nemismerkedsz meg egy csajjal sem és azt sem tudod hogyan kéne.

5-Ebből következik hogy elégedetlen vagy.

Csak haverkodj eleget és élvezd az életet. Teremts kapcsolatokat(haverok haverjaival) és jobban fog menni minden.

szerintem<===3

2010. aug. 25. 22:38
 22/27 anonim ***** válasza:
Szia szerintem legelőször barátokat kéne szerezned,akikkel tudsz hülyülni,eltölteni az idődet,akikkel el tudsz menni ide oda.
2010. aug. 25. 22:51
 23/27 anonim ***** válasza:
Keress egy olyan férfit akit te jópasinak tartasz és kérj tőle csajozási tippeket. Nyilván nem is csajoztál még soha.
2010. aug. 25. 22:55
 24/27 anonim ***** válasza:

17:06

Dehogy is csúnya stílus a dubstep :D Kegyetlen jóó :D Bár igaz inkább drogos zene és olyan buliba is való de ez arrajó hogy szétcsapjon :D Azabaj hogy én meghallgatok rengeteg zenét de ha buliba megyek általában a legtöbb táncolós stb zene ar rnb.nah az az amit szívből utálok és nembirok megszeretni. jelenleg amit szivesen hallgatok az a minimal és a dubstep.de jöhet dnb,electro,house stb szval minden de az ilyen ratyi denszelős partyzenék fooo..... inkább megyek valami drogos buliba normális zenét hallgatni és nelegyen csajom :D bár ottis vannak szépszámmal :D

2010. aug. 26. 02:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Na el nem olvastam a hozzászolásokat sem. Egy kis önbizalom.:D
2010. aug. 26. 07:40
 26/27 anonim ***** válasza:
Látom teljesen kibontakoztál magadbol,de ez nem baj csak társaságban ne legyél ilyen nyitott.Halottam már rosszabbrol is fel a fejjel !!!.Szerintem töltsél a tanulás mellett egy kis idöt a testedzésre is,mert az tényleg fontos.Ha valaki nagyon jó tanulo az komoly jövöt takar magában,mert nem mindegy,hogy szakmunkás vagy vagypedig irodai kukac...xD Kicsit mozduljál ki otthonrol a barátokkal 1 héten minimum 2X és meglátod sokkal jobb lesz.Amugy a könyvtárban is vannak szép lányok.:):):)
2011. jan. 10. 19:06
 27/27 A kérdező kommentje:
Ne legyek ilyen nyitott társaságban? Ugye viccelsz? Nem is tudnék! Gondolod, hogy bemegyek a suliba és elkezdek panaszkodni, hogy az "képzeld, az egész tegnapot azzal töltöttem, hogy öngyilkosságon gondolkoztam. Az egész egy csaj miatt van, akinek csak a vigyorgós álarcomat tudom kimutatni és ezért nem vesz komolyan." ? Nem, én társaságban mindig harsánynak és jókedvűnek mutatom magam. Amúgy nem tudatosan csinálom, gondolom egyfajta tudattalan védekezés ez. Amúgy az emberek rohadtul nem figyelnek egymásra, engem a legjobban ez szomorít el, hogy senki nem is gyanítja, hogy velem valami nincs rendben. Annyira rossz, hogy ennyire nem látnak mások az ember mögé. Gyakorlatilag a homlokomra kellene írnom, ahhoz, hogy észrevegyék...
2011. jan. 11. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!