Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 18 éves vagyok, sose volt barátnőm, és úgy érzem, sz. Rt sem ér az életem? Kérlek olvassátok végig!
Nem is igazán érzem az "ízét" a "csajozásnak". Talán azért, mert példákat sem láttam soha (lehet, hogy hülyeség, de nekem az a tapasztalatom, hogy akiknek a szülei elváltak, vagy bármilyen módon kapcsolatot keresnek, egyszóval nem stabil a házassági viszony, azok jobban tudnak csajozni, talán azért, mert stabilitásra vágynak, vagy csak mert ez az egész jobban jelen van az életükben) Na mindegy, ez csak az én elméletem. Szóval én erre nem nagyon látok családi példát, az én szüleim idősebbek is kicsit meg ilyenek... mindig későn érőn voltam, kb. 3 évvel le vagyok maradva a kortársaimtól fizikailag. Tudom, hogy ez ellen nincs mit tenni, de megbékélni ennek ellenére sem tudok vele. Ezzel úgy érzem, hogy tisztán csak vesztek. Mindig mindenhol én vagyok a legkisebb, a legvékonyabb, legsatnyább. Nálam egy évvel fiatalabbak úgy néznek ki, hogy én kb. akkor tudnék odáig fejlődni, ha szteroidoznám magam vagy nem tudom... és most nem a felfújt emberekre gondolok, hanem a normál testalkatra. Oké, hogy fürge vagyok, meg minden, csak úgy nézek ki, mint egy 15 éves kb, de még azok is testesebbek nálam. Ehhez jön még az, hogy folyamatosan tele vagyok pattanásokkal, legszívesebben néha fognék egy liter benzint, rá az arcomra aztán égjen a gyertya... utálom, hogy mindenkinek szép sima a bőre, de nekem nem lehet az. Nem eszem magam tele csokival, nem tudom, mi lehet az oka.
Ezen kívül sose jártam bulizni, sose ismertem igazán a "fiatalok világát". Teljesen idegen tőlem. Nem tudom jól érezni magam egy házibuliban vagy egy koncerten, egyszerűen azért, mert nem érzem magam odavalónak. Meg én szégyellném is leinni magam meg ilyenek, egyszerűen nem illik hozzám. Egyébként szerintem üvölt is rólam, ha nagy ritkán elmegyek valami koncertre, hát nem tudom... nekem nincs "stílusom", nem is látom értelmét hogy legyen, nem érzem jól magam. Engem mindig a természet érdekelt, mindig kis könyvmoly voltam, mindig felnőttekkel barátkoztam gyerekek helyett. Állandóan kérdeztem mindent, mivel nálam egyértelmű, hogy a sportban (szinte minden sportban, de különösen a csapatsportokban-ugyanaz a helyzet, focinál hülyén érzem magam, hogy mindenki két fejjel és 20 kilóval több, egyszerűen komikusnak érzem magam) béna vagyok, ezért az agyammal kompenzáltam mindig is. Hozzáteszem, hogy ott legalább elég jók a képességeim. Mindig a legjobb tanulók között voltam, csak mivel minden érdekel, soha nem tudom tartani a számat, és ezért sokan hülyének néznek...
Most a kérdésem, hogy mindezekkel együtt szerintetek mikor jutok el odáig, hogy lehessen barátnőm? Ugyanis már az őrületbe kerget, és -lássuk be- elég gáz, hogy itt tartok 18 évesen. Nem mintha túl sokat tettem volna, hogy átlagos fiatal legyek, de igazából nem is ment sose. A saját utamat járom a saját szabályaim szerint. Sokan hülyének néznek, de nekem ez nem megy máshogy. De hát ezzel együtt jár, hogy így ismerkedni sincs nagyon esélyem. Meg igazából már kicsit meg is keseredtem, nem is nagyon látom értelmét próbálkozni. Minek, ha ott van egy sokkal jóképűbb és izmosabb? Különben is csak botladozok, hisz tapasztalatom sincs. Ez már olyan, hogy állandóan minden ok nélkül nagyon ideges vagyok, mert szerintem kb. mindenki hülyének néz, hogy itt a kis okostojás, órán virít, sportban meg kiröhögteti magát és csajozni sem tud... Már olyanokat csinálok, hogy felveszek olyan lányt MSN-re, akiről köztudott, hogy... hát... kur...taszoknyájú és MSN-en szivatom. Tudom, hogy szemét vagyok, utálom is magam érte, de nem bírom egyszeráen, mert egy szégyennek érzem magamat. Valahogy át kell vinnem másra. Az is igaz, hogy meg is van a véleményem a mai lányok nagy részéről, amit nagyon utálok, és mindig feldühít, ha azt látom, hogy valaki nem használja az AGYÁT, vagyis nem gondolkodik, hanem egyszerű tucatlány. Szerintem ahol az emberiség most tart, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne legyen bennünk alázat, és ne gondolkodjunk... de ez nem tartozik ide.
Na mindegy, ennyit rólam. Ömm... most látom, picit hosszú lett, elnézést, ha sok benne a felesleg és mindenkinek megköszönöm, aki szentel rá annyi időt, hogy végigolvassa.
Üdv a szingli 18ak klubjában :D
Örömmel értesítelek h k.urva hosszú :D ezért nem olvastam végig.
DE foglald le magad, próbálj magabiztos lenni, és amikor alakulóban van a dolog, ne nagyon éld bele magad, vedd úgy mint az 5-ös lottót vagy bejön vagy nem :D
Meglátod befog :)
18L(szintén fiú nélkül ) ja és ajánlanám a futást baromi jó érzés amikor az endorfint kezd termelődni akkor már nem is bánkódsz semmiért:)
a csajokat még én se értem igazán.
nem te vagy az egyetlen akinek még nem volt párkapcsolata ennyi évesen.
előbb utóbb úgyis lesz barátnőd. valakinek bejössz.
szóval fel a fejjel:)
Szerintem baromság a gyúrni, mert vagy van önbizalmad vagy nincs ha pedig csak azért gyúrsz, hízol, sportolsz akármi mert megfeleni akarsz másoknak az szánalom nem pedig önbizalom növelés...csicska gyerekek gyúrnak azért hogy a csajoknak tetszenek( kivétel akik maguk miatt csinálják és nem csak azért hogy elfogadják őket vagy tetszennek a csajoknak) nekik tiszteletem a kitartásuk miatt de akik csak a csajok matt azok szánalmas kissebségi komplexusos, kisfarkú nyomorékok.
Légy önmagad és nem lesz baj..ha átformálod magad akkor az már nem te leszel. Vagy elfogadnak úgy ahogy vagy ha meg nem kapják be az emberek.
Hali! Üdv a klubban. Én is hasonló voltam/vagyok. Egyet tudok ajánlani: gondolom úgyis az internet előtt ülsz állandóan igaz? Na ott próbálj netes társkeresőket lány ismerősök keresésében. Nem barátnőnek, hiszen mindent fokozatosan kell kezdeni. Szerintem először levelezőtársat, msn-re dumatársakat keress, főleg akiket nem ismersz, mert akkor kénytelen leszel kedvesen, ítéletek nélkül hozzáállni a lányhoz. Egy idő után rá fogsz érezni, hogy mégis miképpen kell a női nemmel kommunikálni és ki tudja, talán előbb utóbb az egyik ilyen chat partner jobban elkezd érdekelni, illetve valakit érdekelni kezdesz. Innen meg már magad is rá fogsz találni a továbbiakhoz vezető ösvényre.
Önbizalom és testalkat: Én is körülbelül így vagyok. 180 centi és 60kiló körül. De én úgy gondoltam, hogy változtatni fogok és elkezdtem konditerembe járni. Azt kell mondjam nagyon jó! Egyrészt mert tényleg a konditeremben a már törzsvendégesek hamar felkarolják az újoncokat, a gyengébbeket pedig néha saját fiúkként tudják kedvelni, szóval hamar valakinek a padawanja leszel. Csak ugye ne felejts el már az elején szólni, hogy segítsenek, elvégre ott nehéz vasak mozognak :)
De amellett, hogy javítja a fizikumot, találhatsz ott jófej gyúrósokat is, akik mégtöbb tippet adhatnak a csajozásban és önbizalmat is adhat. Ráadásul a kondizás élénkít, hisz az erőlködés közben igen átpumpálódik a vér az ereidben, tisztítja és felfrissíti a szervezetet.Tényleg élénkebb leszel tőle és igen kellemesen fogod magad érezni utána.
Stílus: Én is hasonlóképp voltam a stílusokkal. Sőt, nem is igazán halgattam zenét úgy 15 éves korom előtt, majd amit a többiek hallgattak, azokat hallgattam én is, még ha nem is élveztem. Majd felkattantam youtube-ra és össze-vissza hallgattam zenéket és rájöttem, hogy nem is kell egy stílus. Szerintem minden stílusban vannak jó számok és jó előadók. Ez idővel ki fog alakulni benned, csak halgass meg mindent :)
Ez az én módszerem, én nekem ilyesmikkel sikerült teljesen elfogadnom magam és önbizalmat építenem.
Monseiur Absinthe:
20 éves vagyok és sem 18 évesen sem most volt/nincs barátnőm, egyszerűen sosem jött össze. Kisgyermekkorom óta feljebb voltam társaimnál, szellemileg és testileg is. Egy ideig aztán az eredendő erőmet nem fejlesztettem így kövér vagyok (nem egy folyó hájas gennyes zsíros paca hanem egyszerűen csak pocakos). Egyik ok miért nincs barátnőm. Másik hogy nem érdekel, mert ha érdekelne nem lennék kövér ergo lenne barátnőm, tehát a két ok egymásból fakad, de ha a sors úgy akarja akkor lesz valamikor.
De én úgy gondolom hogy amikor a sok bunkó, akik 12-14-16 évesen már vígan keféltek meg gyúrtak mint az őrült az út szélén fogják folytatni a gyúrást lapáttal és csákánnyal miközben egy szolid de mégis drága és márkás kocsival haladok el mellettük miközben az anyósülésen egy szép hölgy fogja ecsetelni legnagyobb problémáját mely talán az útszéli munkásoknak a lehető legkisebb lenne. Szeretni nem fog. De hol van már ma szeretet? Ha mégis összejönnék valakivel a gyarapodás előtt azt mint említettem a sors keze.
Úgyhogy kedves barátom legkésőbb 30 éves korodra biztos lesz barátnőd mikor egy jól menő cég valamely jól megfizetett mérnöke leszel. Csak buzgón előre és a többi f*szkalappal meg ne törődj!
Szia. Írj egy privit ha gondolod beszélgethetünk... Lehet hogy fizikailag levagy egy picit maradva de nagyon érettt felfogásod és gondolkodásod van.
na puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!