Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megtudtam hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudtam hogy a barátom tarskeresőre regizett nemrég es az egyenes kérdéseimre letagadja, akkor?

Figyelt kérdés

Vannak problémáink pl lassan fél éve nem mondom el neki, hol lakom (sajnos ő penzes en nem es nem merem mert nem erzem azt sem hogy komolyan venne)

Ő lazán szakitana is, megkaptam már nem egyszer ezt is, egy egy vitánál. Azaz ugy erzem nem is bizhatok benne olyan szinten hogy kiadjam magam.

Próbáltam volna tiszta vizet önteni a pohárba, es szeretném tudni ő mit akar tolem hogyan áll hozzám.

Ő csak hibáztat amiatt hogy nagyon bántja nem tudja hol lakom.

Mar nem akartam visszakerdezni hogy es de ezt nem mondania kellene akkor ahelyett hogy a tarskeresore regisztral??

Ugyanis nekem itt a bibi a dologban.

Ha vki szivbol igazán szeret es komolyan akarna, akkor ha problemaja van azon erolkodne. Nem? De ő soha nem azon erolkodik hogy megismerhessen hanem szimplan elkezdett ismerkedni csak a hatam mögött aljasul, hazudva, letagadva.

Most legyek en is hasonlo es regizzek fel kam nőként kifaggatni?

Vagy sirjak adjam fel az egészet hogy szimplan nem szeret?

2021. ápr. 25. 12:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt mondja szeret ugy hogy fent log a tarskerin. Akkor szerelmes es az erdekli hol lakom??
2021. ápr. 25. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem sem itt kezdődik
2021. ápr. 25. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Minek venne komolyan? Te fél év alatt annyit nem bírtál elmondani hol laksz, gondolom másban meg nyíltan és őszintén kommunikálsz. Ha te nem nyitsz, ő sem fog. Gondolom elunta a hisztidet meg a kiszámíthatatlanságod és új nő után nézett. De amíg nincs jobb téged kezelget, mert az önértékelési zavaros puncid is jobb, mint a semmi. Más kérdés?
2021. ápr. 25. 12:40
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

De, igaza van. Hazudsz, titkolózol, nem bízol meg benne, és ezt arra hivatkozva csinálod fél éve, hogy ő most regisztrált. Aha. Kártyát vetettél, vagy krisztálygömböt használsz?

Ez nála már csupán annyit jelent, hogy részéről vége. Amint lesz másik nő, te mész a fenébe. Most már teljesen felesleges kapálózni, ezen már nem változtathatsz.

2021. ápr. 25. 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy milyen sok nő választ hazug , sunyi férfit mostanában, le esik az állam .. Ennyire rossz ember ismerők egyes nők vagy túl naivak ?
2021. ápr. 25. 12:42
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

#15:

Tudod, hasonló a hasonlóval.

Remélem, a bolhacsípések már elmúltak. 😁

2021. ápr. 25. 12:46
 17/19 A kérdező kommentje:

Téves riasztás volt:D

Megbeszéltük.

2021. ápr. 25. 13:11
 18/19 anonim ***** válasza:
annyira téves, hogy két kérdést is ki kellett írni? :D
2021. ápr. 25. 16:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Szakíts. Még tegnap.
2021. ápr. 25. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!