Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú, 12 éves kapcsolatban egyre többet fantáziálok arról, hogy más férfival, esetleg férfiakkal is legyek, mit csinálnátok?
Ez az első kapcsolatok hátulütője. Nincs tapasztalatod, így fogalmad sincs neked az-e a valóban megfelelő.
De amúgy is azt érzem, hogy neked már unalmas a párod és a rajongás sem tart mellette.
4/5
Mire vagy kíváncsi? Egy "vastagabb" férfira? Egy magasabbra? Egy ügyesebbre? Valami mégiscsak hiányzik neked, na, mikor erre a kérdésre tudsz válaszolni, akkor érdemes ezt a problémát újragondolni. Mert azt biztos nem hiszem el, hogy egy 27 éves nő az első szembejövő ipse karjába ugorjon. Légy magaddal őszinte, mire van szükséged, amit otthon nem kapsz meg?
47F
Nekem is ilyen hosszú volt az első kapcsolatom, én nem vágytam más férfira, szerettem a párom. Mégis vége lett, elhagyott, lényegében azért mert "már elmúlt a szerelem".
Neki hiányzott a szenvedély a kapcsolatból meg a többi. Egyébként más problémánk nem volt.
Sokszor elgondolkodom rajta, hogy van-e értelme ezért szakítani, előbb-utóbb ez mindenkinél bekövetkezik.
Szerintem te is ugyanezt érezheted, mint mondták előttem, elmúlt a varázs. Innentől jobb nem lesz, csak ha megtanulod értékelni ezt a hosszú kapcsolatot, ne kockáztass ilyenekkel soha.
Lehet megtenni a tippeket, mikor lesz a kaland.
A kíváncsiság alapvető emberi tulajdonság. Hogy ezzel te hogy fogsz tudni együttélni, ezt mi nem tudjuk helyetted megválaszolni.
Hasonlóképpen vagyok mint te, csak férfiként.
Szinte mindent lehet jól, nemesen, építően csinálni, és gyakorlatilag bármit lehet otrombán, rombolóan.
Ha valaki nem szereti a csülkös pacalpörköltöt, akkor annak nagyon nehéz az ízeiről, aromáiról stb. beszélni :)
A nyitás vágya, amiről beszélsz, az az én világomban inkább közelebb hozza a párt egymáshoz, és elmélyíti a kapcsolatukat.
Egyrészt segít az ön megismerésben, mind a nő, mind a férfi részéről, és a nyitással közös élmények és közös titkok is életre kelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!