Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolati 1-2eves fordulokat unneplitek?
én olyan fajta vagyok, aki ragaszkodik hozzá, és ezt a párom is megérti, pedig ő még a saját szülinapját se ünnepelné, ha rajta múlna. :D
Véleményem szerint azzal nincs semmi baj, hogy ő ezt nem tartja fontosnak, viszont azt igenis figyelembe kéne vennie, hogy neked ez fontos. Ha pont aznap macerás megoldani a találkozást, akkor akár egy hét múlva is lehet egyet sütizni és kicsit ünnepelni, vagy akár rendelni egy pizzát és valami alkoholosat, és koccintani. Gondolom neked is mindegy hogy hogy, maga az ünneplés a lényeg.
Tudod ez olyan, hogy a férjemet marhára nem érdeklik a virágok, ha nem lenne itthon egy se, ő azzal is ellenne. De ennek ellenére ugyanúgy megöntözi őket, ha nem érek rá. Gondolom neki nem túl megerőltető boldog évfordulót kívánni, viszont neked sokat jelentene. Ezt érdemes lenne átbeszélni :) Esetleg ajánld fel neki, hogy utólagosan, amikor amúgy is találkoznátok, de azért ünnepeljétek meg.
Igen.
A Drágám süt nekem finom gyümölcstortát, én még nem találtam ki, hogy mit fogok.:DD
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!