Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társas magányra megoldás?

Figyelt kérdés

Tudom..váljak el. De nem tudok. Nincs hozzá merszem.

A férjem írogatott egy nővel egy éve kb., azóta is bennem van a tüske. Ha előhozom a témát még ő sértődik meg..

Pszichiátriai betegsége is van, azt nem tudjuk pontosan mi, depresszióra és bipoláris zavarra kezelik. Volt már olyan is a betegség miatt, hogy agresszív volt velem.

Én az esetek óta tartok tőle 2 lépés távolságot. Nem akarom elhagyni, alapjában jól megvagyunk.

Csak a beszélgetés hiányzik. Ha mondok neki valamit a saját érzéseimről pl., akkor mindig az a vége, hogy ő neki milyen szar, ő beteg és elköltözik. (Ez volt az indok a "félrekacsintás"nál is..)

Egyszerűen nem bírom, olyan mintha be lennék zárva, nem mondhatok kb. már semmit, mert akkor "bekattan", sír stb...

Úgy érzem, hogy nekem kuss a nevem, elégítsem ki(minden téren), csináljak mindent és akkor oké ...

Én nem számítok?

2021. ápr. 25. 00:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Huh, gyorsan a tettek mezejére léptél.:)
2021. ápr. 25. 02:00
 22/22 anonim ***** válasza:

Ez a te életed, te döntesz. Szerinted helyrejöhet ez a kapcsolat? Úgy látod, hogy arra felé tart?

Nagyon rossz érzés lesz 5 év múlva, ha akkor még ugyanitt tartasz, vered majd a fejed a falba, hogy nem léptél.

Gyerekkorodba is elhanyagolt voltál érzelmileg? Mert én erre gondolok, ha már ilyen férjet fogtál magadnak. Ő megadja az ismerős sz@r hangulatot.

2021. ápr. 25. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!