Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társas magányra megoldás?
Tudom..váljak el. De nem tudok. Nincs hozzá merszem.
A férjem írogatott egy nővel egy éve kb., azóta is bennem van a tüske. Ha előhozom a témát még ő sértődik meg..
Pszichiátriai betegsége is van, azt nem tudjuk pontosan mi, depresszióra és bipoláris zavarra kezelik. Volt már olyan is a betegség miatt, hogy agresszív volt velem.
Én az esetek óta tartok tőle 2 lépés távolságot. Nem akarom elhagyni, alapjában jól megvagyunk.
Csak a beszélgetés hiányzik. Ha mondok neki valamit a saját érzéseimről pl., akkor mindig az a vége, hogy ő neki milyen szar, ő beteg és elköltözik. (Ez volt az indok a "félrekacsintás"nál is..)
Egyszerűen nem bírom, olyan mintha be lennék zárva, nem mondhatok kb. már semmit, mert akkor "bekattan", sír stb...
Úgy érzem, hogy nekem kuss a nevem, elégítsem ki(minden téren), csináljak mindent és akkor oké ...
Én nem számítok?
3-as! Csak írogattak. Nem tudom, hogy voltak-e érzései. A mai napig nem beszéltük meg rendesen a dolgot.
Állítólag csak szexuális dologra kellett a csaj, meg magányos volt.
Annyit tudok, hogy megpróbálta rá kielégíteni magát.
A csaj nem írt neki vissza egy idő után. Mert pár hétig nem beszéltek, aztán féljem megint ráírt, de arra nem érkezett válasz.
El lehet ezt valaha felejteni? Néha könnyebben megy, de néha előjön.
Na, beugrott.
Írtam neki, majd kiderül válaszol-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!