Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társas magányra megoldás?

Figyelt kérdés

Tudom..váljak el. De nem tudok. Nincs hozzá merszem.

A férjem írogatott egy nővel egy éve kb., azóta is bennem van a tüske. Ha előhozom a témát még ő sértődik meg..

Pszichiátriai betegsége is van, azt nem tudjuk pontosan mi, depresszióra és bipoláris zavarra kezelik. Volt már olyan is a betegség miatt, hogy agresszív volt velem.

Én az esetek óta tartok tőle 2 lépés távolságot. Nem akarom elhagyni, alapjában jól megvagyunk.

Csak a beszélgetés hiányzik. Ha mondok neki valamit a saját érzéseimről pl., akkor mindig az a vége, hogy ő neki milyen szar, ő beteg és elköltözik. (Ez volt az indok a "félrekacsintás"nál is..)

Egyszerűen nem bírom, olyan mintha be lennék zárva, nem mondhatok kb. már semmit, mert akkor "bekattan", sír stb...

Úgy érzem, hogy nekem kuss a nevem, elégítsem ki(minden téren), csináljak mindent és akkor oké ...

Én nem számítok?

2021. ápr. 25. 00:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát azért nem mindegy, hogy a neten összeszedett egy társalkodónőt, akitől tulajdonképpen ennél többet nem is akart, vagy valami személyes ismertség. Mindenesetre ha ennyire nem kommunikál továbbra sem, tartok tőle, hogy érzelmei vannak a nő felé. És hogy bukott le?
2021. ápr. 25. 01:23
 12/22 A kérdező kommentje:

3-as! Csak írogattak. Nem tudom, hogy voltak-e érzései. A mai napig nem beszéltük meg rendesen a dolgot.

Állítólag csak szexuális dologra kellett a csaj, meg magányos volt.

Annyit tudok, hogy megpróbálta rá kielégíteni magát.

2021. ápr. 25. 01:24
 13/22 A kérdező kommentje:
11! Belenéztem a telefonjába. Azelőtt sose, de akkor volt egy megérzésem.
2021. ápr. 25. 01:25
 14/22 anonim ***** válasza:
És kin múlt, hogy nem lett ebből soha szex? Ez nem derült ki a telefonból? Vagy a lebukás miatt lett vége?
2021. ápr. 25. 01:28
 15/22 A kérdező kommentje:

A csaj nem írt neki vissza egy idő után. Mert pár hétig nem beszéltek, aztán féljem megint ráírt, de arra nem érkezett válasz.

El lehet ezt valaha felejteni? Néha könnyebben megy, de néha előjön.

2021. ápr. 25. 01:30
 16/22 A kérdező kommentje:
Amint szembesítettem a dologgal kitörölte az egész beszélgetést, úgyhogy csak részleteket láttam sajna.
2021. ápr. 25. 01:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Miért nem beszélsz a csajjal?
2021. ápr. 25. 01:37
 18/22 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de már nem emlékszem az e-mail címére.
2021. ápr. 25. 01:46
 19/22 A kérdező kommentje:

Na, beugrott.

Írtam neki, majd kiderül válaszol-e.

2021. ápr. 25. 01:58
 20/22 A kérdező kommentje:
Meg az is, hogy jó embernek írtam-e 😆
2021. ápr. 25. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!