Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társas magányra megoldás?

Figyelt kérdés

Tudom..váljak el. De nem tudok. Nincs hozzá merszem.

A férjem írogatott egy nővel egy éve kb., azóta is bennem van a tüske. Ha előhozom a témát még ő sértődik meg..

Pszichiátriai betegsége is van, azt nem tudjuk pontosan mi, depresszióra és bipoláris zavarra kezelik. Volt már olyan is a betegség miatt, hogy agresszív volt velem.

Én az esetek óta tartok tőle 2 lépés távolságot. Nem akarom elhagyni, alapjában jól megvagyunk.

Csak a beszélgetés hiányzik. Ha mondok neki valamit a saját érzéseimről pl., akkor mindig az a vége, hogy ő neki milyen szar, ő beteg és elköltözik. (Ez volt az indok a "félrekacsintás"nál is..)

Egyszerűen nem bírom, olyan mintha be lennék zárva, nem mondhatok kb. már semmit, mert akkor "bekattan", sír stb...

Úgy érzem, hogy nekem kuss a nevem, elégítsem ki(minden téren), csináljak mindent és akkor oké ...

Én nem számítok?

2021. ápr. 25. 00:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha hagyod hogy igy banjanak veled akkor nem is fog valtozni. Vagy osszeszeded magad es elvalsz most, vagy elpazarolsz meg egy jopar evet az eletedbol es utana valsz el.
2021. ápr. 25. 01:00
 2/22 anonim ***** válasza:
Mivel megcsalt, ezért felhozhatod szerintem esetleg a nyílt kapcsolatot. Ha nem, akkor jobb elválni. Egy mentálisan beteg ember nagyon megnehezíti az életed!
2021. ápr. 25. 01:04
 3/22 anonim ***** válasza:
Csak írogatott vagy volt több is? A férjednek voltak érzései a nő iránt vagy csak szórakozott?
2021. ápr. 25. 01:07
 4/22 A kérdező kommentje:
Egyszerűen képtelen vagyok elhagyni. Szeretem még. Csak közben ott van bennem az is, hogy ha így kell élnem az életem abba beleőrülök. Vagy beletörődöm, de akkor meg magamat adom fel teljesen.
2021. ápr. 25. 01:08
 5/22 anonim ***** válasza:
Egyértelműen válás.Ha felveszed az ő stílusát lehet hogy hamarabb lelép.
2021. ápr. 25. 01:11
 6/22 anonim ***** válasza:

És ő szeret téged? Ha igen, akkor biztos lehet erre megoldást találni, hiszen te is szereted. De ha amiatt a nő miatt depressziós, akkor az elég gáz.

Gyerekek vannak?

2021. ápr. 25. 01:12
 7/22 A kérdező kommentje:
Sírjak, hogy milyen szar vagyok? :/
2021. ápr. 25. 01:13
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miatta depis-e. De azóta nem lehet vele normálisan beszélni.
2021. ápr. 25. 01:14
 9/22 anonim ***** válasza:
És azelőtt, mielőtt a nővel írogatott, nem volt meg ez a társas magány?
2021. ápr. 25. 01:18
 10/22 A kérdező kommentje:

Nem, vagyis én nem éreztem.

Ő állítólag magányos volt, ezt volt a.kezdő löket. Most akkor én is keressek mást és beszélgessek vele hónapokig?

2021. ápr. 25. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!