Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társas magányra megoldás?
Tudom..váljak el. De nem tudok. Nincs hozzá merszem.
A férjem írogatott egy nővel egy éve kb., azóta is bennem van a tüske. Ha előhozom a témát még ő sértődik meg..
Pszichiátriai betegsége is van, azt nem tudjuk pontosan mi, depresszióra és bipoláris zavarra kezelik. Volt már olyan is a betegség miatt, hogy agresszív volt velem.
Én az esetek óta tartok tőle 2 lépés távolságot. Nem akarom elhagyni, alapjában jól megvagyunk.
Csak a beszélgetés hiányzik. Ha mondok neki valamit a saját érzéseimről pl., akkor mindig az a vége, hogy ő neki milyen szar, ő beteg és elköltözik. (Ez volt az indok a "félrekacsintás"nál is..)
Egyszerűen nem bírom, olyan mintha be lennék zárva, nem mondhatok kb. már semmit, mert akkor "bekattan", sír stb...
Úgy érzem, hogy nekem kuss a nevem, elégítsem ki(minden téren), csináljak mindent és akkor oké ...
Én nem számítok?
És ő szeret téged? Ha igen, akkor biztos lehet erre megoldást találni, hiszen te is szereted. De ha amiatt a nő miatt depressziós, akkor az elég gáz.
Gyerekek vannak?
Nem, vagyis én nem éreztem.
Ő állítólag magányos volt, ezt volt a.kezdő löket. Most akkor én is keressek mást és beszélgessek vele hónapokig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!