Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom miért nem bízik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért nem bízik a fogamzásgátló tablettában?

Figyelt kérdés

Mondhatni még új a kapcsolat, 2,5 hónapja vagyunk együtt, habár én már több, mint 2 éve szedem a tablettát, többek között azért is, mert az előző kapcsolatomban mindketten utáltuk az óvszert és közösen a tabi mellett döntöttünk a kellemesebb élmény érdekében. Exem nagyon örült és szerette, hogy szedem. A mostani párom nem bízik a tabletta hatásosságában, hosszú könyörgések után 2x tudtam rávenni, hogy óvszer nélkül merjük csinálni, de az ő elmondása alapján nem volt neki jó élmény, többször is rákérdezett, aggódott, hogy megjött-e már nekem a havi vérzésem, még vett is egy terhességi tesztet. Megint megígérté, hogy többet nem csináljuk óvszer nélkül és én tiszteletben is tartom az ő kérését, csakhogy számomra pedig az óvszer kényelmetlen és így teljesen fölöslegesen szedem a tabit.

Vajon miért ragaszkodik az óvszerhez és hogyan tudnánk ebben kompromisszumot kötni?

2021. ápr. 21. 03:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
3%
21. Ezt most pozitív értelemben mondom, de ilyen nő mellett, mint te, a legtöbb férfinak nem jutna eszébe óvszert használni. Mert te kijelented, hogy a gyerek a legrosszabb rémálmod és amúgy is elmennél abortuszra. Szóval pont ezért adsz egy nyugalmat a férfiaknak ebben és ők sem tartják szükségesnek veled az óvszert. Na de bőven nem minden nő ilyen.
2021. ápr. 21. 13:08
 22/22 anonim ***** válasza:
86%
22: nem áll szándékomban senkit megbántani, akinek nem inge..., de sokszor ez csak beetető szöveg. Aztán meg jön, hogy "hoppá, véletlenül terhes lettem"
2021. ápr. 21. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!