Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibir egy kapcsolat olyat hogy 1 hónapon keresztül csak hétvégén látjátok egymást?
Figyelt kérdés
nyáriszünetbe nekem lessz 1 hónap nyári gyakorlatom és a barátnőm meg nem ide valósi, tehát hétvégén tudnánk találkozni és félek h emiatt rönkre menne a kapcsolatunk :S tudom-tudom messze van még a nyári szünet de akkor is :S2008. dec. 5. 19:56
11/13 Srapnel válasza:
Az előttem szólónak: talán még pszichológus nem kell, bár nem ártana. Nem szabad másoktól függeni, ennyi. Meg kell találnod azt, hogy hogyan legyél el magányos óráidban, mert elsősorban a saját felelősséged a saját magad elszórakoztatása.
12/13 anonim válasza:
a pszichós válaszoló vagyok: nem a szórakoztatással van baj, el szoktam én jönni magamtól is otthonról, egyedül is szoktam lenni, szoktam szórakoztatni magam...a baj az, hogy egy teljes napot már nem bírok így ki, és éjjel nem tudok úgy elaludni, hogy egyedül vagyok :( tudom, hogy nekem kéne változtatni rajta de nincs hozzá lelkierőm, már ilyenor a vasárnapom is el van rontva mert rettegek attól mikor holnap el kell válni
13/13 anonim válasza:
Egy kapcsolat sajnos mindig nehezebb úgy, hogyha a felek nemtudnak találkozni minden nap. Tapasztalatból tudom, nagypon nehéz bírni így. De ha szerelmes a két ember akkor a kapcoslatuk kifogja bírni azt az időt. Fő a bizalom és a szerelem. Az a hétvége pedig teljesne kibírható:) Túlélitek nyugi:) Hiányozni fogtok egymásnak nagyon, de ott a telo:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!