Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibir egy kapcsolat olyat hogy 1 hónapon keresztül csak hétvégén látjátok egymást?

Figyelt kérdés
nyáriszünetbe nekem lessz 1 hónap nyári gyakorlatom és a barátnőm meg nem ide valósi, tehát hétvégén tudnánk találkozni és félek h emiatt rönkre menne a kapcsolatunk :S tudom-tudom messze van még a nyári szünet de akkor is :S
2008. dec. 5. 19:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

szia.ha szeretitek egymást,bíztok egymásban kölcsönösen akkor igen.legyen bennetek elég kitartás,és akarjátok kibírni.hidd el egy jó kapcsolat ennél sokkal többet kibír.ne éld meg ezt a dolgot olyan drámaian,hisz nem örökké váltok el,csak egy kicsit,és akkor is együtt lehettek hétvégente.

az én párom kamionozik,4-5 hetente van itthon egy hétvégét,és még is kibírjuk.pedig mi már együtt is éltünk két éve mikor kiment.elötte együtt keltünk,feküdtünk,mindent együtt csináltunk.azután hirtelen egyedül maradtam.de az életben vannak az embernek kötelességei amit teljesíteni kell.és ezt el kell fogadni,ez nem tragédia.kitartás,és akaraterő,bizalom.ennyi kell.menni fog.

2008. dec. 5. 20:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, hogyne bírna ki. Én 10 éve élek így a párommal, aki már a férjem. Pénteken jön, hétfő reggel megy. Normális kapcsolatban ez nem is téma.
2008. dec. 5. 20:09
 3/13 anonim válasza:
100%
MI a barátommal csak hétvégén látjuk egymást mivel 95km van köztünk! már 3 hónapja együtt vagyunk , boldogan! 1-1 hétvégén végig ott vagyok nála vagy ő nálam és megoldódik a gond - persze suli alatt! szünetbe végig együtt vagyunk! szerintem nem rossz ez így legalább nem unjuk meg egymást! ha ezt nem bírja ki a kapcsolatotok akkor nem valami erős!!!
2008. dec. 5. 20:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy kibírja.Az nem nagy idő.Mi évekig csak hétvégén illetve havonta találkoztunk.És még sem mobilunk,sem internetünk nem volt.De kitartottunk egymás mellett.Ma már együtt élünk.
2008. dec. 5. 20:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ha szeretotek egymást megbíztok egymásban kibírjátok én egy hónap híjján 3 éve vagyok a párommal és minden 2.hétvégén tudunk csak találkozni mert 300km választ el tőle de nem csinálunk belőle ügyet mindennél jobban várjuk a következő találkozást és időtöltést :):)
2008. dec. 5. 21:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapot simán. Mi 4 éve vagyunk így, még csak most kezd tönkremenni...
2008. dec. 5. 21:40
 7/13 anonim válasza:

Persze!Mi több mint 600km-re voltunk egymástól,úgy bontakozott ki a szerelmünk,nagyon ritkán tudtunk csak találkozni.Már a férjem.. :)

Kitartást!Menni fog!

2008. dec. 5. 22:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez még semmi :) Ha igazán szeretitek egymást, 100% hogy együtt fogtok maradni. Meghát ott az egész hétvége, foglalkozhattok csak egymással :D Meglesz nyugi. De tényleg korai még ezen görcsölni :D

Én is távkapcsban élek (400 km) és örülünk ha havonta 1x látjuk egymást, mégis már 1 éve együtt vagyunk.

Szóval kitartás :)

2008. dec. 6. 00:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy kibír :). Nekem nyáron úgy volt, hogy 1 hónapon keresztül nem láttam, más országban voltunk. De mikor találkoztunk a reptéren, az filmbe illő volt :)
2008. dec. 6. 11:38
 10/13 anonim ***** válasza:
hát én irigylem azokat, akiknek ez működik :( Én is csak hétvégente láthatnám apáromat, mert 70 kmre járok egyetemre, de egyszerűen odáig fajul nálam a hiánya, hogy már az első nem vele töltött estén megbetegszem :( vagy lázgörcsöm lesz, vagy hányok...és ez mindig csak akkor van, mikor hétfő este benn alszom a kollégiumban. Egy este nem tudtam még ott kipihenni magam és nem a hellyel van a baj, mert már egyszer váltottam ugyanezért. De most a második egyetemet sem tudom rendesen végezni emiatt... tudom, hogy bután hangzik, de egyszerűen tudat alatt megy a dolog, nem tudok ellene tenni...tud valaki javasolni valamit esetleg? Menjek pszichológushoz?
2008. dec. 6. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!