Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lesz? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A párom kokain és alkohol függő, de mivel csak hétvégente él ezekkel a szerekkel, szerinte nem gond, és simán abba tudja hagyni. A munkáját el végzi gondtalanul hétközben. Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Ha ‘le támadom és szembesítem’ akkor elfordul tőlem. Nem tudom mit csináljak.2021. ápr. 19. 19:43
11/12 Lucaszek96 válasza:
Tapasztalatból írom mint volt függő,gondolom itt sokan voltak azok:D
Attól függ hogy magától akar leszokni vagy miattad? ha magától teszi ezt meg akkor működhet(ha csak miattad akkor óvatosabb lesz és te mit sem fogsz sejteni egy ideig óráig előbb utóbb le fog bukni)Viszont ha leszokott ezekről nem csak állítja akkor az látszani fog rajta egy depresziós kis sz*r lesz egy darabig,Nekem pl évekig tartott mire megszabadultam tőle:kedvtelenség,érzéketlenség,depreszió,szorongás,már már hangokat hallotam amik csábitanak vissza,libidó teljes hiánya(igen fel sem állt mindengy ki hogy vagy merre) viszont ezt végig kell csinálni vagy hamarabb vége lesz mint kéne neki kell eldönteni mi a fontosabb a drog vagy ő
12/12 anonim válasza:
Lehetőleg szülj neki egy gyereket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!