Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tegyek?
Ha az aktuális pasitok vinne hozna titeket, városkörnyéki túrákra, ahol ő visz a saját autóján mindig és benzinjén, meg néha fizet egy kávét stb, de cserében “ elvárná”, anélkül, hogy mondja, de a viselkedése arra utal, mert jön hívatlan is, és mindig üres kézzel, hogy nálatok egyen, meghívjátok ebédre, ha továbbmarad vacsorára is, aztán meg reggelire.
Ő cserébe furikáztat helyekre, ahova ő inszisztál, hogy menjünk, én soha nem várom, kérem, hogy vigyen. Ő akar, kéri , ezeket a találkákat, ahol aztan hallgatnom kell, hogy milyen rosszul áll anyagilag. Nem tudom mit vár tőlem, gondolom szégyen nélkül telepedne a nyakamra...
Tudom, hogy most a koronavirus miatt tényleg alig van munkája. De mit kéne én tegyek? Nagyon levakarhatatlan
A csávó valami vállalkozó lehet, és elég szarul megy az unalmas kis élete.
Találkozott a kérdezővel (egy jó csajjal) és mivel neki van kocsija - ezért elviszi jobbra-balra (világot látni).
Csakhogy ezt nem csak jó szándékból teszi - hanem el is vár cserébe ezt azt. Most úgy tűnhet hogy nincsenek nagy elvárásai, de ez idővel valószínű hogy egyre rosszabb lesz. Hiszen ő nem találta meg azt az éltet amivel boldog lehet - ezért a környezetén/barátnőjén szeretne "élősködni". Valami ilyesmi.
Első nekifutásra én sem értettem ezt a zagyva leírást:( de most hogy így értem elég szánalmasnak hangzik ez az egész... Nem is igazán értem, hogy mi a probléma, kínosnak tartanám, ha valaki ilyen párbeszédeket rendezne le velem..
Amúgy alapvetően magától értetödőnek tartom azt, hogy én is kölcsönösen figyelek a páromra, ahogyan ő rám.. Amikor meglep valamivel, vagy megajándékoz, olyankor én is - kérés nélkül- úgy érzem, hogy viszonozni szeretném. Nem elvárás alapon.
Mindketten a magunk módján törődünk egymással, de nincs olyan, hogy bármelyikünk is elvár valamit a másiktól, max. megkérdez, és akkor esetleg beleegyezek, hogyha jó nekem is.
Talán engem is zavarna, ha úgy érezném, hogy folyton csak én teszek mindent a másikért, de nem követelőznék, max megszakítanám a kapcsolatot az ilyen partnerrel, akiről úgy érzem, hogy kihasznál.
Az is kérdéses, hogy egyáltalán a kérdező mi a fenét akar ettől a férfitól?? Mi az, hogy "levakarhatatlan"? Tulajdonképpen miért jöttél össze vele, vagy miért az aktuális pasid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!