Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem. Hogyan tovább?
Pont a 28 évesen házast csalják meg? Mások meg nem is házasodnak ennyi idősen se, nem még hogy korábban. A normális férfiak, akik nem csalnának, meg nem kellenek senkinek! Ismét egy jó választás...
30 F
Ex-szeretőként mondom, hogy hagyd el. Volt ilyen pasi az életemben. Pont ilyeneket mondott. Sosem fejtettem meg, hogy mit akart igazán, de sikerült megégetnie rendesen.
Viszont ami terád vonatkozik ebben, az az, hogy lényegtelen, hogy most a másiktól tényleg akart-e érzelmeket (tudom ez a rosszabb) vagy sem, mert téged így nem szeret.
Ha tényleg megérintette a másik azért, ha meg csak szórakozott vele, azért, hiszen akkor majd jön a következő.
Ha nem köt titeket össze x év házasság, gyerek, hitel, nem értem miért nem tudja ezt felvállalni. Ilyen ember nem szeret, sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!