Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb párkapcsolatban az egyik fél általában azért van a párjával, hogy legyen valakije?

#7 Szerintem ez az “életem szerelme” duma kissé tini felfogásra vall. Ha valaki álomszerū elképzeléseket hajszol a kapcsolataiban, akkor az biztos nem is lesz boldog senki mellett és nem is csoda, hogy nem talàlja a párját, akit szeret.
Ahhoz kell némi érettség is s kiforrt értékrend, hogy ne csak össze-vissza pasizzak, hanem felismerjem az értékeket a leendō pàromban, akit egyben emberként kezelek, tehát nem várom el, hogy ideàlis legyen nekem, mindenkinek lehetnek hibái.
Sokan azt sem tudjàk, hogy mit akarnak egy kapcsolatban, olyankor meg nem tudom, hogy milyen “élete szerelmével” szeretne találkozni az ember.

Arányokat nem tudok neked mondani mert nem látok rá mások kapcsolatára, de az tény, hogy nem kevés ilyen van sajnos.
Amit én nem igzán értek, hogy ez pontosan miért is jó azoknak akik benne vannak, dehát ők tudják.

Rengeteg ilyen kapcsolatról tudok a környezetemben... Együtt vannak, de nyílt titok ,hogy nem szeretik, tisztelik egymást és csak az anyagi dolgok miatt vagy amiatt vannak még együtt hogy ne legyenek egyedül. Persze a másik háta mögött megy a siránkozás és a panaszkodás de olyan kapcsolatról is tudok ahol megcsalás is történt mégsem lett vége...
Természetesen teljesen felesleges ilyenkor tanácsot adni, mert ezek az emberek nem akarnak változást, félnek hogy egyedül nehezebb lenne mert erőfeszítéseket kellene tenniük. Nem lehetetlen kiszállni egy szar kapcsolatból még gyerekkel sem....
A végén persze én vagyok lenézve és lesajnálva vagy vagyok a fura amiért nincs senkim csak azért hogy elmondhassam, hogy nem vagyok egyedül.
Inkább koncentrálok a céljaimra, élem az életem és ha tényleg összehoz a sors valakivel akivel közösek az elképzeléseink, szeretjük és tiszteljük egymást, akkor lesz kapcsolatom...

Szerintem elég sok ilyen van. 40 felett meg a házasságok 80%-a halott, így vagy válás lesz belőle, vagy egymás mellett élés.
Ha szabadon lehetne párt cserélni következmények nélkül, akkor meglepődnél hogy mennyien lépnének meg.
Az egymás mellett élés legjobb jele a szexmentes élet. Vagy a jényszerből szexelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!