Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdemlem ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A parommal 2 eve vagyok egyutt

Egyre jobban bukik ki milyen is valójaban

Alairom nem erősségem a a pontosság általában varni kell ram 2 3 max 5 percet ha megyünk.valahova

Ma munkából jöttek ertem es lekelett setaalnom egy darabig

Kb 5 percet késhettem meet cipekedtem teli volt a kezem és egyszerűen későn szolt a párom is hogy na induljak el...Nem tudtam rohanni

Beszálltam a kocsiba és egyből

Nem erősséged a pontosság igaz? És azóta velem ordít hogy én hogy lehetek ilyen...elegem van..

Szerintetek ezt érdemlem ezért?

2021. ápr. 17. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Csak szamomra furcsa, hogy serlemezed, hogy nincs tekintettel az erzeseidre, mikozben te meg folyamatosan a keseseiddel huzod az idegeit. Ha neki ez fontos miert nem teszel rola, hogy mindig idoben keszen legyel? Amugy persze kukazd nyugodtan, az ordibalas semmire sem megoldas, lethatoan nem passzoltok egymashoz, csak ezt egyikotok sem mondja ki. Ha engem ennyire zavarna, hogy mindig kesel, akkor en hagynalak ott.
2021. ápr. 17. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Ki tudja...

Neked jó így? Vele tervezed a jövődet? 1-2 baba? Esetleg közös hitel?

2021. ápr. 17. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
Ály a Sarkadra és hagyd ott.
2021. ápr. 17. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Valami baja lehetett. Munkahelyi stressz, vagy a forgalomban történt egy incidens, amit nem tudott lekezelni és utána rajtad vezette le (valószínűleg akaratlanul).

Mondod, hogy mindig pontatlan vagy, tehát nem fog most meglepődni azon, hogy késtél.

2021. ápr. 17. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Most ha valoban ot perc cipekedessel, akkor egy arrogans taplo. Maskulonben a notorius keses valoban toleralhatatlan is lehet.
2021. ápr. 18. 03:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Miért érdemlem ezt?"

Azért, mert tűröd.

2021. ápr. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!