Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem, hogy nem érdemlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem, hogy nem érdemlem meg?

Figyelt kérdés

A barátommal nem rég vagyunk együtt, de egészen jól kijövünk. Nagyon okos, helyes, vicces és tehetséges srác. De valamiért úgy érzem, hogy kevés vagyok neki. Erről még nem beszéltem vele, szerintetek kellene?

Szoktuk vitázni, de mindig megbeszéljük és mindig próbálja a dolgokat úgy csinálni, hogy nekem jó legyen.

Ő, elég magának való ember, szeret olykor elzárkózni, de a kedvemért(én eléggé igénylem a társaságot) sokkal többet beszélünk.

Szóval egy nagyon jó srácról van szó, de mégis ezt érzem. :/ miért?

2017. ápr. 13. 08:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mindig ezt érzem a kapcsolatok elején. Mármint, hogy nem érdemlem meg a páromat. Aztán egy idő után elmúlik. Szerintem ne aggódj rajta, ha gondolod beszéld meg vele, biztos azt fogja mondani, hogy azért van veled, mert téged választott.
2017. ápr. 13. 08:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Miért érzed, hogy kevés vagy? Milyen szempontból?
2017. ápr. 13. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:

De mit érzel?

Amikor úgy gondolod, hogy ő jobb nálad, akkor bizonytalanságot érzel, mert szükséged van elfogadásra?

Esetleg valami másra?

[link]

2017. ápr. 13. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok pszichológus, csak belekontárkodom a szakmájukba...

A pszichológiában ezt projekciónak nevezik. Kivetíted az érzést, másra. Tudat alatt te magad azt érzed, hogy nem kéne ezzel a pasival lenned (valószínűnek tartom, hogy a zárkózottsága miatt, mivel csak azt írtad meg), de mivel ezt nem vallod be magadnak, hát inkább azt gondolod, hogy nem érdemled meg.

Azért gondolom ezt, mert normális párkapcsolatban nem jut az ember eszébe, hogy ne érdemelné meg a párját. Attól lehet tartani, hogy nem leszek elég jó az ágyban, vagy hogy nem vagyok elég okos, tanult, művelt, vagy nem lesz elég türelmem hozzá. De hogy nem érdemlem meg?

2017. ápr. 13. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én ilyet még nem éreztem soha korábban..

Biztos vagy benne, hogy a srác mindent meg tezs érted, kimutatja megfelelően, hogy fontos vagy neki, mondja/érezteti?

Másra nem tudok gondolni, mert nem voltam még ilyen helyzetben.

2017. ápr. 13. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!