Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Másnak is sok lenne?

Figyelt kérdés
Nektek is elegetek lenne egy idő után, ha a barátotok/barátnőtök órákig duzzogna azért, mert összeszólalkoztatok valami miatt, de tök mindegy igazából lehet ez egy olyan jellegű dolog is ami neki nem tetszik, nem kell feltétlen, hogy vita legyen. Olyan szinten meg van sértődve, hogy hozzászólni nem lehet, de tényleg órákig.Borítékolható, hogy aznap már akkor programot sem fogtok csinálni. Lehet, hogy jogos dolog miatt akad ki, de könyörgöm, szerintem ez akkor is túlzás amit csinál. Normális válaszokra vagyok kíváncsi. Ki hogy van ezzel a dologgal? Ki mit tenne ebben az esetben? Vagy szerintetek mennyire van ez így rendben? Mert nekem nagyon az agyamra megy.

2021. ápr. 17. 14:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10# Szülei nagyon aranyosak, csak mi nem teregetjük ki eléjük a szennyest, hogy éppen min szólalkoztunk össze, ergo nincs aki rajtam kívül mondja neki pl ezt, hogy bocsi de nagyon túlzásokba tudsz esni. Inkább úgy voltam vele, hogy megkérdezlek titeket, akik írtok ide, hogy milyen megoldások jöhetnének szóba szerintetek.
2021. ápr. 17. 15:37
 12/14 A kérdező kommentje:
9# Ezt feleslegesnek érzem részletezni, hiszen ilyen téren nincs vele semmi problémám. A kérdésemben leírtam, hogy miben szeretnék segítséget kérni.
2021. ápr. 17. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Csenddel büntetés. Keress rá neten.

Manipuláció egyik fajtája.

Sajnos gyakori, és az sem biztos hogy direkt csinálja. Mindenesetre a csend nem fogja megoldani a problémákat.

2021. ápr. 17. 18:13
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Utána nézek mindenképp!

Igen, én is így vagyok ezzel, és ezt próbálom megértetni vele több-kevesebb sikerrel.

2021. ápr. 18. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!