Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Másnak is sok lenne?

A barátomat irto gyorsan ki lehet engesztelni..szoval :D
Forditva..hát néha kell 2 nap is hogy békén haggyon, aztán minden happy újra

1#
Igazából változó, vannak olyan időszakok, amikor havi szinten előfordul, de van amikor ritkábban. Csak az a szar, amikor hétvégén tudunk csak találkozni, mert nem élünk együtt még, és akkor van ez. A fél hétvége elmegy az ilyen hülyeségekkel, még akkor is, ha mondom neki, hogy hibáztam ebben és ebben, ha mondjuk vitatkozunk valami kapcsán.
3#
Nyilván van ez a hülye szokása/viselkedése, de egyéb téren nagyon talpraesett, céltudatos és semmi rosszat nem tudok rá mondani, szóval abszolút nem gyerekes. Viszont ez az egy dolog, amivel nagyon ki tud akasztani sajnos.
2#
Köszönöm neked is a választ!

Lehet van benne valami.

Nagyon egészségtelen szülei lehettek.
Én egy ilyet már kidolgoztam egy barátomból. Nem lennék nagyon türelmes. Folyamatosan beszélnél hozzá, hogy nyiljon fel, mert ez így nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!