Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm (ő és én is 14 vagyunk). Egy pár hete járok vele, már többször randiztunk is. Ő egy kicsit félénk, és én nem tudom, hogy hogyan kéne "továbblépnünk".
Figyelt kérdés
Szeretnék neki örömöt okozni (itt nem csak a szexre gondolok!).
Légyszi, segítsetek!
Köszi!
2008. dec. 5. 16:35
1/3 anonim válasza:
A szexre semmi féle képpen ne gondoljatok ilyen idős korba,szóval nem is értem ezt mért jegyezted le! Lepd meg egy vörös rózsával,mondj neki szépeket és bókolj neki,ez ilyen idős korba még elég!
2/3 anonim válasza:
Menjetek el moziba, fogd a kezét séta közben, esetleg csók.
Ajándék csoki, virág. Én is annyi vagyok mint te, és itt tartunk.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal teljesen. Mondjuk a ozi nem biztos hogy a legjobb mert azért egy 14 éves fiúnak nincs annyi pénze hogy 2 jegyet vegyen, de a lány lehet hogy elvárja... Menjetek inkább teázni az anyagilag sem nagy teher, fogd meg a kezét és csókold meg :D Ennyi elég is 17 éves korodig :D
ravafufu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!